Lååång dag

Började med att gå upp kl 06.00 som vanligt. Sen har det varit skola hela dagen fram tlls 16.00. Väl hemma med den dåliga bussförbindelsen mellan flyinge och sanby, var hemma ca 17.15. 
Så blev det att göra lite matte som man inte hann med i skolan. Kommer vara så VARJE dag med matten ! Vi räknar nästintill ny matte varje dag, föörutom torsdagar eftersom vi är på flyinge då, vilket innebär att vi har två mattelektioner på fredagar... 
Men, men så är det väl ?

Slight fick även komma ut på en tur, red fram honom på stubben. Han var PIGG! I början så kunde han inte riktigt slappna av och släppa ner nacken så mycket som jag ville. Men efter ett tag så mjuknade han och slappnade av. Meen då efter typ en stund så kom två andra hästar en bra bit ifrån och galopperade och då fjåång så blev han spänd som en fijol och typ värsta hingsen och jaa knasig xD och det gick inte att göra något ! så fick skritta den sista biten bort till gräset och där tod det lite tid innan han slappnade av igen och kunde konsentrerad igen. När han var det igen så körde vi bytena, han taggade lite väl mycket mot bommen så det blev knaas, men sen satte han 4st i rad och då joggade jag av honom i låg, lång form och sen skritt. And thats it ! Slutade när han gjorde som han skulle. 
 
Imorgon så blir det kondis träning. 
 


Finaste på jorden♥
 
/Mathilda
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0