Slight 31 Juli

Blev som planerat lite gymnastik hoppning och så. Dock så ändrade jag lite. Istället för de tre räckena med 17m mellan varandra ås blev det en tre kombination, då kan klöddade lite med det sist vi tränade. 
Men trekombinationen gjorde han väldigt lätt idag, första gången vi kom så hade vi det lågt. Sen när vi höjde så taggade han till riktigt. Dock så blev han lite för het efter kombinationen så fick säga till honom på skarpen. Men sen så skötte han sig riktigt bra! 
5,5:an rede han ut riktigt bra! Det är första gången jag hoppar det med honom, men det var inga problem där heller. 
I slutet så höjde vi det till typ 1m-1,10 men då tog vi bort travbommen och kom i galopp istället. Han är ju trotts allt bara 5år och han är inte riktigt stark nog att orka med det som en riktig 5,5:a
Sen studsen flöt vi på några gånger, höjde den lite. Även där lärde han sig väldigt fort att det inte går att springa. Första gången så lyssnade han inte riktigt till baka så det blev hel knaas, men andra gången vi kom så hade han lärt sig och rättade till det. 
 
Så glad han är !♥
 
 
 
Hoppa kan han, inget mer med det!  
Spetsande öron och är på huget. 
Spotlight!
Thats the name
 
/Mathilda
 
 

Lite sen men jaa...

Bättre sent än aldrig! 
 
GRATTIS !! Till Sara Algotsson Ostholt och Wega ! De tog OS-Silver! MÄKTIGT om ni frågar mig!
 

Aj aj aj, ack ack ack

Sverige kom bara 4:a ! 
 
Haha skojade bara. 4:a är jäkligtbra !! Nu får vi HEJA så att det går bra individuellt också. mm medalj där är inte helt omöjligt då vi ligger 1:a !! :D
 
/Mathilda

OS nu!

Nu sitter jag bänkad i soffan med god glass ! 
 
HEJA HEJA SVERIGE NU !!
 
/Mathilda

OS

Idag så är det den sista grenen i Fälttävlan - Hoppningen.
 
Sverife har stora möjligheter till medalj idag ! Både invudiellt och i lag. Invudiellt så ligger vi delad 1:a plats och laget ligger 3:a ! Så HEJA HEJA PÅ SVERIGE IDAG !!
 
 

Regn

För bara några minutersedan så öste regnet ner. Nu är det fint väder? Vad är detta? Vi får hoppas det är fint väder i kväll så att jag kan vara nere på gräset och träna med Slight ! :D
 
/Mathilda

(Y)

Äntligen har vi hittat någon som vill laga mina Tretorn Falsterbo stövlar till ett rimligt pris! De blev inlämnade idag och är klara redan på torsdag! Äntligen!!! :D :D
 
 
Och förra veckan så beställde vi ett par Moutain Horse Richmond High Rider till mig. Så de borde komma denna veckan! 
 
Hihih så glaad jag är!! Om ni aldrig har haft ett par Tretorn Falsterbo på er så testa! De är de skönaste stövlarna jag har haft! Fast det kanske ändras nu när jag får mina Moutain Horse stövlar? Vem vet, vi får väl la se ;)
 
/Mathilda

Slighten ska jobba jobba jobba!

Imorgon så ska Slight göra lite olika övningar.
 
 
 
/Mathilda
 
 
 

Emilia och Chaplin idag!


Go Cart 30 Juli

Idag så red jag Go Cart med Emilia - Chaplin. Först så red vi ut en liten sväng och jobbade dem på ängen, red igenom lilla "skogen". Sen eftersom Emilia inte rider Chaplin så ofta så ville hon ta något skutt nere på gräsbanan. Så jag och Go Cart rullade också på över små hinder på typ 50-60cm. Gjorde lite volter över hindren och så, jaa inte så jätte allvarligt på gräsbanan. Han kändes väldigt fin idag, mjuk och inget bråk med att vara "känslig" i ena sidan. 
 
/Mathilda

Well

Idag så händer det inte så mycket. Sitter och kollar på tv just nu. Ska ut till stallet sen och fixa. Slight ska vila idag. Men ska putsa till alla sakerna så det blir fint :))
 
/Mathilda

OS Fälttävlan!


Måndagen den 30 Juli
 
Tisdagen den 31 Juli

Go Cart 28 Juli

Trimmade honom först nere på gräset. Vad fin han har blivit! Finaste GoCart! Sen så tog vi några små språng så han bara skulle rulla på i ett fint tempo. Fin fin var han! :D
 
 
/Mathilda

Slight 28 Juli

Red ut en härlig sväng med Emilia. Mycket skritt i början, sen fick dem galoppera på och igeneom hela kroppen. Såå fiin Slight var! 
Han har ju börjat sättas igång igen nu. Har ridit honom i 3 dagar nu och gått med honom 2 dagar innan jag red honom. Så imorgon får han vila sen blir det lite bommar, studs och sånt på måndag :)
 
 
Borstade honom väldigt noga innan dock så varade hans renhet inte länge...
 
/Mathilda

Bilder från Varberg!

 
Zirco fick stå ytterst!                                            FabroBlå
 
Emilia och Zirco 1:a!                                 ♥                                  Go Cart 3:a!
 
Janelle Larsson - Mathilda Mattsson - Fanny Thrane
 
Sötaste Sune! 
 
Finaste Tjejen
 
Vackraste Hajjen och Gulligaste GoCart - Han laddar sina krafter ;)
 
Den gulligaste ungen Elsa på Världens Sune! ♥
 
Någon Random ponny - men guud vad söt den var!
 
/Mathilda

Dagens väder är mumma!

 
Blir att ligga vid poolen hela dagen! Kanke få lite färg på benen? 

Tivoli i Danmark!

Nu sitter jag på tåget till tivoli! Ska bli så sjukt kul att åka en massa karuseller! 
Hoppas bara Emilia mår bra imorgon så att hennes familj kan åka med! 
 
Krya på dig ♥
 
 
/Mathilda

Varbergshoppet 2012

Fredag, LC:
 
Han kändes ganska fin på framhoppningen, fick några riktigt bra språng. Han lyssnade bra på mig tillbaka. Så hade en bra känsla in på banan. Väl inne på banan så blir han lite starkare och så, men inte fullt lika mycket denna gången som han brukar. Men till tvåan så kände jag att avståndet inte riktigt stämde, så jag ville trycka av honom eftersom det var ett räcke, men han tog ett steg till och då hade jag redan övergett honom lite, så fick ett ner där. Han sprang på till fyran, då det var en linje, fick inte riktigt tillbaka honom så fick med oss en bom till där. Men sen fick vi till ett bra flyt och sista hindret var ett kanon språng! 
=8fel
 
Lördag, LB:
 
Han var ännu finare på framhoppningen idag. Men banan hade några svåra linje, den jag tyckte verkade svårast var en oxer 7-8 galoppsteg fram komination med räcke räcke i lite nerförsbacke. Precis som jag trodde hade jag rätt. Fick ett ganska bra flyt i början, men sen så hoppade han stort oxern, drog iväg, jag hann inte få tillbaka honom till kombinationen så kom alldeles för fort in i den så han rev ut. Sen blev det totalt missförstånd till en oxer som stod lite snett i en backe. Och det var ett hinder som hästarna ser lite dåligt och det blänkte, så det blev ett stopp. Jag höll på att trilla av, men lyckades sitta kvar, var ända fram på halsen och lite på sidan, så är stolt över att jag satt kvar! Sen fick vi ett helt okej flyt på dem sista hinderna.
=8fel
 
Söndag, LC+5, Consulation:
 
Då jag inte kom till finalen som gick i LB så fick jag hoppa den andra klassen somgick i LC+. Så störigt det var! Jag var 2 platser ifrån finalen 2!! Men, men spelar inte mig någon större roll. 
Red fram han, checkade knapparna och han kändes fiin. På fram hoppningen så gick det kanon! 
Precis innan jag skulle in på banan så tog jag räcket kort,kort,kort! Han drog inte, väntade och hoppade upp sig riktigt fint! Inne på banan så fick vi ett superflyt från början! Jag satt och väntade på honom, hoppade inte före honom, tryckte inte av honom eller något, utan satt och väntade. Så jäkla fin han kändes! Dock så började han småstudsa på ett ställe på en linje, så avstånde blev lite knas, så fick med oss en bom. Min tränare Sofie sa att avståndet mellan hinderna var lite konstiga från början. Men den bommer skiter jag totalt i! Det var bara en liten tutch! Men så jäkla fin han var den rundan! Han drog inget! Lyssnade galant på mig! Han bockde inte, stegrade inte och gjorde inga dumheter! Såå fin han var! Ska rida honom så som jag gjorde den dagen varje gång! Då kommer det gå super! Finaste Hajjen!!! 
Hahahaha, det var en fotograf där. Så vi kollade ju på bilderna varje dag. Och på varenda hinder så såg jag så allvarlig och helt fokuserad, vilket är ra ju. Men så visste jag att fotografen fotade på sista hindret. Så jag tänkte när jag red mot det att jag skulle le xD Sen kollade jag och Emilia på fotot och joo, visst såg jag lite gladare än vad jag gjort på dem andra ;)
 
Hinner kanske lägga upp rundorna imorgon, dock så fick jag ingen film på sista dagen! :(
 
/Mathilda

Hemma!

Man är hemma och har det sköönt! Idag så har jag sovit och gjort lite ärende, fixat hästarna och kollat på bio kollade på Ice Ages 4! Så roliga alla dem är ! Dem gör aldrig en besviken! :D
 
Dock så är man helt slut nu :(
 
Så skriver om hur det har gått imorgon när man är lite piggare! 
 
Men nu vet ni att jag lever och är till baka till 100% imorgon igen! 
 
/Mathilda

FINAL DAG!

Idag får vi ge allt! Oavsett vilken klass vi rider om det är så finalklassen eller inte!
 
Mathilda och Hajjen LB
 
Emilia och Zirco LA
Emilia och Go Cart LA
 
I don't really know what to say ;)
 
Enda jag vet är att idag så åker vi hem också, saaad! :(
 
/TeamEoM!
 

Har vi lika fina ponnysar idag så på då så har vi vinsten i handen som i handsken!
Eller vad tror ni? ;)
 
   
 
 
Sveriges finaste! ♥ 
 
/TeamEoM
 

TÄVLINGSDAG 2!

Idag är det dags för kval 2!
 
Mathilda och Hajjen LB
 
Emilia och Zirco LA
Emilia och Go Cart LA
 
Jaa, vi får väl la hoppas att det går bra!
 
 

Hallå:D

Hej, nu har Mathilda och jag landat i Varberg:D Nu ska jag gå ut och brodda:)
bye bye:D
/Emilia

Min lilla gulleplutt!

Hoppas min lilla kille har det bra där hemma utan mig! 
Saknar dig redan! ♥
 
Elin om du ser detta så ge han en puss från mig! (k)
 
 
Min lilla busunge!♥

TÄVLINGSDAG 1!

Idag hoppar:
 
Mathilda och Hajjen LC
 
Emilia och Zirco LB
Emilia och Go Cart LB
 
Önska oss lycka till!
 
 
/TeamEoM
 
 

Läsare där ute i världen.

Ni är så underbara!! ♥
 
Ville bara påminna er om det ;)
 
Är det någon av er man ser i Varberg? 
Var inte rädda för att kommentera! 
 
/TeamEoM

VARBERG!!! :D

Hej, imorgon är det upp tidigt och rida Go Cart och sen är det hem och packa och sen bär det av till Varberg:) Hinner inte skriva mer, måste sova:)
See ya everybody♥
/Emilia
 

Packa, smörja osv

Idag så har det varit en massa att göra hela dagen! 
 
Först så red vi ut en liten sväng på Go Cart och Zirco. Sen badat alla tre ponnys så att dem är rena och fina. Vi har smörjt en jäkal massa!
 
- 3 sadlar
- 3 sadelgjordar
- 5 träns
- 1 hackamore
- 3 grimmor
- 3 förbyglar
- 1 par skor
- 1 par stövlar
- 1 par chaps
 
Sen ar vi tvättat betten, bytat pannband där det skulle. Kollat våra outfits till hästarna med schabrak och luva och så. Sen så har jag packat det sista här hemma. Jaa sen så har jag ju jobbat också på allt detta. Men nu är det skönt att det mesta är klart till imorgon. Så imorgon blir det bara att börja jobba kl 7 sen jobbar jag till 12 men får nog gå lite tidigare. Då blir det hem och byta om till ridbyxor och vår Team tröja. Så blir det att packa ner det sista här hemma och checka av allt. Sen blir det ut i stallet och putsa lite på ponnysarna. Fläta svansarna och så. Fixa till hönäten till färden. Packa ut allt i lastbilen. Sen ska vi köra där vid tre så är vi uppe vid sex tiden. Väl uppe så blir det att stalla in hästarna packa upp lite saker och fixa och så. Sen blir det äta! Ska även försöka hinna rida ut en liten tur där uppe med Hajjen. Sen är man nog ganska trött och får lägga sig i tid. 
Vill ha knoppar på HAjjen men han får inte ha det första dagen, han får ha det sen till kval 2 och till finalen eller den andra klassen beroende på hur det går ju. 
 
Det blir dock mobilbloggning där uppe. Då jag inte har någon data med internet på :/ but thats life! Är ju inte där uppe för att sitta vid datan utan för att ha en jäkla massa kul med sjukt grymt folk!! :D 
 
See yah bitches! <3
 
/Mathilda
 


Bad luck

Vadå otur! Har hostat nu i lite mindre än två veckor. Men det är typ borta. Men igår så var jag lite hes men ändån så att jag kunde prata, fast var ganska tyst. Idag så har jag ingen röst alls! :( 
Får inte prata på hela dagen, dricker en massa konstiga saker i hopp om att jag kan prata imorgon! Vill kunna prata nu! Så att jag också kan ha kul! Fine kan ha kul ändån men det blir inte samma sak! :/ 
Men förutom att jag inte kan prata så är jag så sjuuukt taggad till imorgon!!!!! :DD
 
/Mathilda

Hajjen 17 Juli

Idag var det sista ridpasset hemma innan vi åker till VARBEEG!
Red ut en sväng så att han fick sträcka på sig. Det blev mest skritt och galopp. Men han kändes supaar fiin! 
Så det känns riktigt bra nu! Bra känsla han och jag har fått. Taack till Emilia som låtit mig rida honom nu i två veckor! Du får tillbaka honom på måndag ;)
 
Så jaa 2 DAGAR KVAAAAR!!!
 

Paketet har kommit!

Idag så hade Slights förbygel med martingall kommit! Så sjukt snygg den var! En svart Dyón förbygel. 
 
Snygg/ful? Vad tycker ni? 

Jag själv ÄLSKAR den!
 
TAAAAAACK BÄSTA MARCUS!! :D  Slight hälsar också en massa taack! :D
 
  
 
/Mathilda

Hej, hej och hej:D

Idag har jag ridit Bello och tränat Zirco;)
Bello:
Bello fick gå ett intensivt pass nere på fältet och verkligen jobba igenom sig och det gick väldigt bra tyckte jag:D
Jag började med att jobba han i skritten och jobbade igenom honom där först utan att han stannade. Varför jag skriver "utan att han stannade" är för att han testar mig som tusan och stannar för att komma undan jobbet. Lilla latmask.
Sen jobbade jag han på en volt i början och lät han gå lite lång och låg. Han började springa när jag red på långsidorna, men det var bara att gå in på en liten volt för att lugna ner honom och sen gick det mycket bättre. Han bjöd verkligen på sig själv. Och det kändes bra.
Sen började och jobba honom i galoppen på en volt och ställde igenom honom på båda sidorna så att han blev mjuk och följsam. Sen lät jag han galoppera lite fritt på långsidorna så att han fick sträcka på benen ordentligt. Det tyckte han nog var jättekul, för att han ville inte stanna sen, lilla busen.
Sen travade jag han och jobbade han ordentligt och så efter galoppen. Och han gick otroligt fint riktig naccke han fick. Han var verkligen fin sen också när jag travade ner han. Fina ponny.
Zirco:
Jag tränade för Tobbe idag med Zirco och det gick väl bra tyckte jag.
Jag började med att trava han och ställa igenom honom och det gick väl sådär, han satte sig fast i ena sidan(vänster) så jag fick hjälp att ställa igenom av Tobbe, sen när vi hade gjort det gick det bra.
Sen travade vi över bommar och lite sånt och satte igång han. Sen galopperade jag han på fyrkanten och sen red vi lite bommar till.
Sen hoppade vi lite grind, vattenmatta, mur och plank. Han hoppade allt och bara blöd på sig själv. Älskade ponny.
Fina ponnysar man har♥
See ya:D
/Emilia

Godmorgon

Idag så jobbar jag 10.00-15.00. Väl hemma så blir det byta om till ridkläder sen åka till djurgården och kolla på stövlar, vita ridbyxor och lite sånt. Sen blir det ut och rida Hajjen. Tänkte inte på det igår men tänkte först checka av honom idag i hoppningen men så sa jag och Emilia att det var kanske bättre igår, så jaa. Hoppade honom lite igår. Hoppade 80-90cm eftersom det är det som gäller uppe i Varberg, så ville checka på den höjden så allt stämde. Vilket jag tyckte kändes helt okej. Han drog ibland men då sa jag till honom och efter någon enstaka gång så lyssnade han riktigt bra. Finaste Hajjen! Idag så får han ridas ut en härlig tur och få sträcka på sig! Härligt härligt! ♥
 
/Mathilda

HAPPY!


Lite ändringar

Som ni ser så är det en ny header och så. Jag vill ha en annan backgrund på självaste bloggen, men denna får duga så länge. Måste tyvärr gå och lägga mig nu, hörs mer imorgon.
 
Ännu en gång saknar jag mitt Photoshop!!!! :'( Ge tillbaka det! 
 
/Mathilda
 

It's the final countdown!

 

Kära läsare

Ni bara strömmar in en efter en!
 
Eftersom ni är så många så måste ni ha något att säga? Kom igen fråga, skriv, tyck vad du vill! Vi tål allt! 
 
/TeamEoM

Icke bra...

Var och kollade på ett par stövlar då det är lite brådskande med det nu eftersom vi åker på torsdag! 
Kollade på ett par Mountain Horse Supreme High Rider. Testade dem, dock var dem lite stora i foten men dem satt så jäkla skönt runt benet! Verkligen på benet och inte 20cm luft emellan! Sen var det ju två jack i dem som syndes mycket och på ett ställe hade det hänt något med sömmen, så nää. Dem tar vi inte! Då köper jag hellre ett par nya för mer än det dubbla priset! Detta var nog en av dem mest onödiga bilturerna jag har gjort på länge! Det stod lixom att dem inte var använda så jätte mycket, men hälen var också ganska så mycket sliten. Sen så sa hon till mig på mejlen att dem var 3-4 månader gamla, men sen när vi var där så var dem ett halv år. Men jaa, finns inte så mycket att göra. Imorgon så ska jag åka till djurgården och kolla på vita ridbyxor, behöver ju ett par till, mina andra är bra men mina gamla är inte helt ok. Sen så blir det väl att kolla på stövlar där med. Vill ha ett par Mountain horse stövlar, så sjukt sköna som dem var! :D Hittar jag inga stövlar så får vi väl se om vi kan lösa det på någon vänster.
 
Ingen där ute som har ett par Mountain Horse Suprem High Rider i st 38,37? Hör gärna av er då!!! 
 
 
/Mathilda

....

Känslan när man inte hittar mobilen -.-

Ätit:D

Hej, nu har jag ätit och ska snart sätta mig framför tvn och spela spel med familjen:)
See ya
/Emilia

See you later!

Datan är hemma hos mormor så blir en snabbis nu tills datan kommer hem. Jag ska iväg och kolla på lite saker i kväll. Får se om något åker med hem! ;)
 
/Mathilda

me love Go Cart:D

Hej, just saying love ya Go Cart♥
/Emilia

Jobba..

Nu är det äntligen sista veckan på dagiset!! Det är ju inte ens en hel vecka, bara 4 dagar = 20h ! Det tar vi lätt! 
När jag kommer hem så ska jag rida Hajjen och Slight ska få magnet massage! Jaa, sen händer det väl inte mycket mer idag. Får väl börja skriva vad jag ska ha med mig och smått börja packa. Alltid lika kul att packa, men tråkigt att packa upp ;)
Sen ska jag börja klura lite på en ny header, dock har jag ju fortfarande inte fått photoshop men det får väl la funka i alla fall :)
 
/Mathilda
 
 

Just saying

We're going u-u-u-u-u-u-up!!
 

Ni läsare där ute är så amazing att det inte finns! Statestiken bara höjs och höjs efter varje dag! Massa creed till ER!!!  NI är så underbara!
 
 

Dagen levererar!

Hela dagen har varit KANON! Verkligen levererat med allt!  
Hoppat hus med Hajjen. 
 
  
 
Vi testade även ett annat bett på Slight då det andra inte alls har funkat bra det senaste. Han har satt fast sig på en sidan och sen när jag skullat jobbat igenom det så har det blivit att köra upp huvudet och bara springa! Ena gången höll vi på att landa ner i en bäck = kunnat gå jääkligt illa! Så vi testade ett bett som Bello har haft. Gud så skönt det var att rida honom idag! Han var liite stel i början men sen var det gammla, go, härliga Slight att rida. Så skön kännsla det var! Han lyssnade och jobbade på riktigt bra! Dock var bettet lite för stort men vi har ett annat som är lika dant fast med mindre ringar, så ska testa det om en veckaa! För nu går bebisen på semester! Så nu blir det att lägga all den sista kruten på Hajjen. :D
 
 
Detta testade vi på Slighten :)
 
/Mathilda

4 DAGAR KVAAAAR!!


BIILDÖÖR!

 
Say whatever you whant but massa creed till oss och ponnysarna!! 
Kan ni fatta hur höga dem hindren var om man jämför hur stora ponnysarna var! Det är inga små hinder, det är höga! Fatta känslan att man klarade av det! Känslan att få flyga över att högt hinder! Ni skulle ha varit där! GLÄDJEN i det hela! Vi pushade varandra att detta klarar ni. Och se det gjorde VI! Eller ja inte jag och Emilia, utan vi som i ett team med hästen! Vi hade ALDRIG klarat det utan dessa fantastiska ponnysarna! SÅ jÄkla grymma dem är! 
Massa LOVE  till Little Highnees och Go Cart! Dem grymmaste och mest underbaraste ponnysarna i världen!
lööööv theem! ♥

Hmm...

Verkade inte som det funkade så får väl lägga upp bilder istället ;) 
Så komemr mer om en stund :)

JUmp jump JUUUMP

Jag och Emilia hade lite kul idag och hoppade "små" hinder!
Hajjen hoppade jag upp till 145cm och Emilia på Go Cart 160cm!!!! Kan ni fatta det en c-ponny på 139cm hoppar 145cm! Och en D-ponny på 145 hoppar freaking 160cm!! Det är inga små hinder!!
 
Lite filmer från hoppningen:
 
 
  
 
Får se om det funkade så här, då min data är inne på lagning :)
 
/Mathilda

Senare idag

Kommer det mer uppdatering! Ser just nu på film med syster. Men sen jäklar i det! Ska även börja på en ny header och ny bakgrund idag :) 
 
/Mathilda

Rida rida rida

Idag så ska jag rida Hajjen, Slight och Duett. Hajjen får gå intervall med GoCart eller Zirco. Slight ska joggas ut idag sen går han på semester i en vecka. Duett tänkte jag trimma lite så är hon fin till när Elin kommer hem. Sen så ska jag även mocka hos Menno. Så det är väl bäst jag sätter igång nu ? /Mathilda

Dagen:)

Hej, idag ska jag rida alla hästar och det ska bli kul:) Mathilda rider Hajen och Slight, Mathilda rider Hajen för att hon ska tävla han i helgen;)
Då så till ridningen:)
Zirco:
Idag tänkte jag att Zirco först ska gå lite på banan och sen köra lite intervallträning på gräsbanan(gräsbanan är väldigt stor) Jag ska försöka att få Zirco avslappnad och att han lyssnar på skänklen och mina hjälper:) Det är väl det jag ska göra med honom idag;) Hoppas det går bra:D
Go Cart:
Han ska också gå intervall och börja på banan lite dressyr;) Han ska lyssna på skänklen och mina hjälper;D Det ska gå och jag måste bestämma mig vad jag ska göra annars går det åt skogen.  Det ska gå, hoppas jag;)
Bello:
Han ska ridas ut idag och galoppera framåt och han ska få vara lite fri idag;) Men ändå jobba:) Han ska vara fin och så innan jag avslutar passet;)
Chaplin:
Chaplin får vi se om jag hinner idag, annars ska han styrketränas och så. Men jag ska försöka hinna med:D
 

Shoppat klaart!

Nu är Falsterbo över för mig detta året :( Hade lätt kunnat gå där en dag till om inte fler! 
Men är super nöjd över mina köp! Idag blev det lite mer impulsköp eller jaa mer ett impulsköp.
 
Idag fick jag med mig hem:
 
- ett grått schockemhöle schabrak. SÅ jääävla snyggt det kommer bli på Slight! 
- Guldiga boots till Hajjen, han får inviga dem i Varberg! 
- Ett Hackamore.
- Ett nytt mobilskal, som man fick göra gratis hos telenor.
 
 
  
 
  
 
Jaa blev inte mycket mer idag. Eller jo en sak till!! JAG VANN ATG TÄVLINGEN!! 
Någon hade ringt mig men så hade jag missat det. Eftersom det var ett vanligt mobilnummer så bestämde jag mig för att ringa upp, brukar inte ringa upp till någon jag inte vet vem det är, men av någon anledning så ringde jag. 
Så dem bara jaa jag skulle bara ringa och säga att du har vunnit ATG tävlingen. 
Shiiet vad jag gapade och började lee i hela ansiktet! Sara, Sandy och Emilia fattade typ inget! Så började jag typ vifta med hande av lycka ! OCh dem andra bara lixom whaat!? Så la vi på och jag skulle gå och bestämma vad jag ville ha. Emilia och dem bara vad?? JAG HAR VUNNIT ATG TÄVLINGEN!!! Folk som såg mig när jag pratade i telefonen och sen en bra stund där efter måste ha trott att jag var efterbliven xD
Men iaf, så gick vi bort till deras monter och det var just den tävlingen jag och Emilia hade snackat om på onsdagen att den ville vi vinna och vad vi skulle välja osv.. Så var det just den tävlingen!! 
Man fick välja mellan
 
- Rida på en av riksbanorna, Flyinge, Strömsholm och en annan jag inte kommer ihåg. 
Men vi sa det att på Flyinge kan jag ju rida när jag vill, bor ju där. Strömsholm ligger ju ända uppe i Stockholm och den tredje visste vi inte var den låg men tydligen långt.
Elit loppet. 
Är ju inte intresserad av trav, så den ströks ju direkt.
Två biljetter till Globen! = Stockholm Horse Show
Redan från början hade vi bestämt att den skulle vi välja om någon av oss skulle vinna. Så det var ganska så lätt val. SÅÅÅ!! I november så ska jag och Emilia i Stockholm HS!!! 
 

Det var inget dåligt pris det ! 
 
 
/Mathildaaa
 
 
 
 
 
 

Då så....

Hej, nu har jag inte bloggat på ett par dagar, sorry men inte hunnit så nu har ni och läsa;)
Onsdag:
I onsdags så åkte jag och Mathilda till Falsterbo horse show. Vi gick och kollade och jag hittade ett par nya ridskor:D Äntligen....!!!! Mathilda och jag gick med i massor av tävlingar och jag berättar vad som hände sen;) Då var det inte så mycket mer att berätta om denna dagen:/ Men kommer ju mera:)
Torsdagen:
I förgår så tränade jag Go Cart, och det gick jättebra:) Han var mjuk och lätt att ta tillbaka:D Så är jättenöjd med honom och nu är det snart Varberg också;) Det var denna dagen hann inte göra så mycket den dagen:) Började med att rida Zirco och Mathilda Hajen, tror jag.... HahaXD Kommer inte ens ihåg vem jag red..XD Jaja, det var nog så:) det var denna dagen;)
Fredagen:
Igår så red jag Go cart i ett intensivt dressyrpass och sen åkte vi till Äventyrsbadet i Eslöv. Det var jättekul förutom att jag skar mig i tån...AjjjX( Sen efter det åkte jag och red Bello på hans nya bett och han gick mega fint. Fina ponny;) Det var den dagen:D
Idag:
Idag har jag varit på Falsterbo igen, den här gången med Sara och hennes kompis Sandy;) Mathilda var med också såklart;) Sen var det någon som ringde till henne. Hon hörde inte telefonen förs det var för sent. Sen ringde vi upp numert igen, då svarade någon från montern i ATG!!! Dom sa att Mathilda hade vunnit två biljetter till Stockholm horse show. Yeah:D Då sa hon till mig: Du åker väl med? Jag: Ofc jag gör!!!:D
Så då åker vi till Stockholm i november:) Ska bli kul;)
Jag köpte ett oranget SCHOCKEMÖHLE  schabrak, jättesnyggt faktiskt:)
Ses
/Emilia

Hem

Nu är vi på väg hem efter en massa shoppande och tittande på tävlingar. Sen väl hemma så blir det ut och rida Hajjen med Emilia och Zirco. Vi får hoppas att det inte åskar och blixtrar som det gjorde hemma i flyinge innan tydligen. Sen blir det att sitta vid datan och bara ta det lugnt och mysa i soffan! ;) /Mahilda

Falseterbo x2

Nu sitter jag på bussen med Emilia ner till Falsterbo! Det blir andra dagen idag! :D

Sorry :/

Lägger tyvärr bloggen åt sidan ikväll. Har varit och tränat. Men det sparar vi till imorgon. Ska bara vila och ta det lugnt nu. 

Bengts hästsport;)

Hej, nu drar snart jag, mamma och en kompis till bengts för att fixa lite grejor:) Sen efter det ska jag ut till pollarna och mocka, sen ikväll ska jag rida Go Cart:) Ska bli jättekul!! :) Berättar sen hur det gick ♥
Ha de:)
/Emilia

Ooh yees!!

Äntligen kan jag börja kolla på tävlingar till Slight! Vet ni varför? Jo för att HANS PASS KOMMER OM CA 2 VECKOR!! Så perfekt att börja tävla i början av augusti! :D Så kul att kolla på tdb efter tävlingar! Shiiet om ni bara fattade känslan! Kan ni tänka er att min underbara Slight ska få komma ut och visa vad han går för? Få visa hur helt underbar fin han är!! ♥♥ 

 
  
 
 
 
 
♥My heart belongs to you! ♥
 
/Mathilda

Varberg!

Nu är allt 100% säkert! JAG SKA TILL VARBERG!! Ska hoppa Hajjen! Ska dit med bäästaväään Emilia!! Även bästa Fanny ska dit!!! Kommer bli årets bästa helg! Right girls!? 
Idag är det exakt en vecka tills vi åker upp diit!! Ni ska bara veta hur sjuuukt taggad jag är!! Så jääkla grymt allt kommer blii! lovelovelovelovelovelovelove....♥
 

A song can say so much more

 
 
You are so fucking beautiful! ♥
 
/Mathilda

Shoppat!

Nu är man hemma efter en super grym dag i Falsterbo med Emiliaaa! Man träffade även många härliga kompisar! 
Ändrade min lista idag ;) 
Strök boxgardin och guldiga bppts, då vi sa det var bättre att köpa sådana hemma så att dem passar perfekt. 
 
Idag blev det:
 
- Sporrar från Börjes tingsryd 30:-
- Läderremmar med rundade spännen (Y) 99:-
- Pannband från GG 299:-
- Svart t-shirt med ett tryck på 250:-
 
Sen så fick vi en magic brush av Agria ;)
 
 
 
 
/Mathilda
 

Falsterbo:)

Hej, nu har jag, mamma och Mathilda varit på Falsterbo:) Har varit sjjukt nice, vi gick först och kollade och såhär för att se vad som fanns där;) Så hittade vi en "affär" som gjorde tryck och så. Så vi satsade på en tröja där det stod TeamEoM.blogg.se;) Den blev faktiskt väldigt bra:)
Sen gick vi till Horze där jag hittade ett par nya ridskor som var väldigt fina:) Så jag köpte dom. Väldigt nöjd blev jag:) Nu måste jag sticka bloggar mer imorgon:)
See ya
/Emilia

@falsterbo

Nu sitter jag och Emilia och kollar på hoppningen! 

FALSTERBO!

Vad jag ska köpa/kolla på i falsterbo detta året! 
Imorgon ska jag dit med EMILIAAA! och hennes mamma, tagga så sjukt nice! Dock måste jag börja jobba redan halv sju så att jag kan gå vid 11, sen drar vi direkt till falsterbo!! Handlar nog inte allt imorgon utan tittar och köpar vissa saker, ska ju dit på lördag också ;)
 
Listaaa:
- Boxgardin, vet ej om det finns eller hur den ska se ut eller något! ;)
- Guldiga boots
- Sporrar, små och runda till Hajjen
- Ev en tröja då med trycket
 
Shiiet tyckte det var mer innan! :( 
 
Men man hittar ju alltid något man vill ha! Vi får väl se vad jag har spanat in imorgon till på lördag ;)
 
 
/Mathilda
 
 

Tröjor?

Jag och Emilia hade tänkt skaffa fina tröjor med en bild, där vi är med på med hästarna och där det står ofc TeamEoM på! 
Hade denna varit något?
 

Emilia och GoCart

Fotade även när Emilia och GoCart hoppar ca 135cm !
 
 
Dem är så fina så! ♥

Slight och Hajjen 10 juli

Red först Slight, vi jobbade på banan med travbommar, studs och en bom som jag kunde byta över. 
Han var bara super! Lite pigg och ville springa lite mycket i början men när allt det släpper så blir han så jäkla fin
 
Hajjen jobbade jag först på ängen. Han drog inget, han vill gärna galoppera på där ute. Men han var super! 
Sen gick jag och Emilia ner och körde lite höjdhoppning på skoj. Jag hoppade 125cm sen ville jag inte höja mer så att han blev osäker, men skiiiit så lätt han hoppar! Kan ni tänka er att en C-ponny på 139,5cm hoppar 125cm med mig på! Love, love, Love that pownie! ♥
 
 
/Mathilda

1 häst riden...

... En kvar :)

Godmorgon

Nu ska jag bara fixa mig det sista, sen blir det att jobba till 13.00, väldigt skönt att sluta så tidigt. Sen blir det att rida Slight och Hajjen. 

Falsterbo!

Jag ska till Falsterbo på onsdag med Emilia!! :D 
Såååå sjukt kul det kommer att bli!! 
Ska börja skriva lista kanske? 
 
Sen ska jag och Emilia ev dit på lördag också. Det hade varit ännu mer nice då Catrin hoppa!! :D

Slights mule

Kom och tänka på idag att Slights snopp på hans mule är inte lika synlig som förr ^^
 
Januari:
 
 
 
Från idag: 
 
 
Min gulleplutt ♥
 

Häst 1

Nu ska Slight joggas ut i låg form :)

Tävlat Fredag, Lördag och Söndag:D

Hej, jag har tävlat hela helgen:) Resultaten för Go cart:
Fredag:
LA:
0 fel, men utanför placering. Men det gick jättebra:D
Lördag:
LA+5:
Ute, Vi skulle rida en sväng så halkade han och fegade ur på trekombitinonen:/ Men annars var han fin:)
Söndag:
LA:
4 fel, vi hade ett litet pet, men annars fin:)
Resultat Zirco:
Fredag:
LA:
0 fel och kom trea:) Fina ponny:D
Lördag:
LA+5:
4 fel, men han hoppade så jäkla fint:) Bara ett litet pet:/
Söndag
LA+5(Final i derbyt)
Grundomgången: 0fel och vidare i om hoppning:D
Omhoppning: Jag gjorde ett misstag i svängen till en oxer så det blev ett stopp.. Men vi kom femma ändå:D
Så himla nöjd med hela helgen:D
/Emilia
 
 

Hajjen tävling 8 Juli

Det finns så mycket att säga men ändån inte... 
 
Allt började att klödda när vi redan kom dit med anmälan och veterinär besiktning. Veterinären kom inte förse åtta och jag hade start nummer 2 C-ponny och det var bara 9st B-ponnys. Så det blev stressigt. På uppvärmningen så gick det okej, inte DEN känslan utan lite så där halvdant, jag blev lite stressad och fick inte riktigt den uppvärmningen jag ville :/ Fick bli liite arg på han på framhoppningen = inte bra! 
 
Men sen väl inne på banan var vi lite lugnare, red runt och visade han hindren lite så. Startade.
Rev ettan då jag red iväg han, helt mitt fel, men det skiter jag nästan i. Sen till tvåan flöt det på bra. Mellan tvåan och trean så kickade han till så jag sa till han och tryckte till lite extra. Kom över trean. Sen började allt....
Han skulle inte vidare till fyran, han körde upp rumpan i luften så att jag trillade fram på halsen. Satte mig upp igen, tryckte på honom och blev lite arg. Då stegrade han sig och sen fick jag fram han lite i taget. Sen blev det två galopp steg och över fyran, när han klöddade så var vi en bra bit ifrån fyran men det räknades ändån som ett stopp. Se till femman så studsade han lite men flöt på hyfsat över femman. Men sen på 6a så stannade han... Vi kom perfekt och jag hade inte för mycket ben och inte för lite, samma med handen. Men tror han var så sur på mig att han bara sket i mig... så vi tog ettan en gång till och fick ett helt ok hopp på det.
 
Det blir inte bra att stressa! När jag blev stressad så blev han det och han var helt slut i huvudet efter rundan, så jaa får väl tänka på vad jag gjorde för fel och gör inte så på nästa tävling som blir.... det får ni reda på tisdag ! 
 
Måste tyvärr lägga mig nu, tog lite längre tid i stallet än tänk. Ska upp och jobba imorgon :(((
 
/Mathilda

Tävling hos NellieB med Tophorse

 
Inläget hittar ni HÄÄÄR

Daa daa daaaa

Märks att uppdateringen har varit dålig både från min och Emilias sida. Men nu är tävlingarna över och det blir som vanligt igen. Har hittat ett sätt att kunna få bilder från mobilen till pappas data så tummen upp för det!

Så nu laddar jag in lite bilder. Så ska jag ut till Slight under tiden så han får sin magnetmassage :)
 
/Mathilda

Just saying...

... Ingen bra runda, en av mina sämsta på länge. Allt var kaos :/
 
/Mathilda
 

Som vanligt...

... så blir aldrig saker som jag planerat. Hann tyvärr inte sitta vid datan innan jag skulle åka och servera. Och nu har jag varken ork eller lust att sätta på en data. Men det jag skulle säga var att..... imorgon ska jag tävla Hajjen! Eller rättare sagt idag ;) klockan står på 05.40. Ska hoppa LA, vilket betyder vår andra LA. Är sjukt taggad! Allt blev bestämt på tävlingen idag/igår ;) Nu kör vi! Men borde
Sova nu, så Godnatt alla ! ❤
 
/Mathilda

Ska bara sa Alfons Åberg

Ska duscha nu sen ska jag se om jag kan få tag på en data! :D

/Mathilda

Slight och Hajjen

Idag så fick Hajjen och Slight gå ut en sväng. Elin följde med på Duett och Emelie fick rida Hajjen. Då Hajjen bara skulle joggas så hoppade Emelie inga terräng hinder, men jag och Elin gjorde. Hahaha mina planer spricker alltid ;) Slight hade jag först tänkt annat med nu fick det bli så här istället ;) Men Slight tycktde det bara var super skoj att hoppa teränghinder! Gud vad han taggade och tog i! Finnaste ponnyn EVER! ♥ Han tittade inget och kunde styra mot ett hinder han inte sett innan och han bara flög över det! Plutte ponny så duktig så! :D
 
Imorgon får vi se vad som händer med Slighten, förmodligen blir det vila då det först blir tävling med Emilia i Dagstorp och sen ska jag servera på Cissis 50års kalas :)
 
/Mathilda

Käka

Ska äta snart skriver sen ;)
 
/Mathilda

Jobba jobba jobba

Nu drar jag till mitt jobb. Jobbar till 14 idag. Sen blir det hem och rida Slight och Hajjen. Slight ska först värmas upp grus rundan och sedan ska vi göra några byten. Hajjen ska bara joggas ut. Sen vet man aldrig vad som händer ;) 
/Mathilda

Godmorgon:D

Hej, idag ska jag tävla:) Men inte nu på morgonen... Utan senare, jag hade inte lust att sova mer så jag gick upp;) Nu ska jag gå och se om dom andra har vaknat;)
Jag ska tävla LA med Zirco och Go Cart idag;) Hoppas det går bra:)
Ses♥
/Emilia

:@

Ska även meddela er att jag hatar min data just nu!! Kan inte lägga in biler från min iPhone till pappas data. Så måste först lägga in dem på min systers data = går inte att göra så ofta då han är den hon är, och hon är inte hemma så ofta... och sen lägga in dem på en hårddisk och sen in på pappas data.. Och blogg.se appen funkar inte heller!! D: och när jag går in via internet på telefonen så kan man ha skrivit och allt och mitt i allt så bara fuckar allt sig :/ Kan inte heller lägga in bilder via internet på telefonen :(
Buhu till all teknologi nu!! 
 

Vill kunna lägga in en massa bilder ! 
 
/En arg Mathilda

Slight 5 Juli

Red honom nere på gräset, så tog fram lite bomserier. Den ena var av 5 bommar på rakt spår, där var alla upphöjda på varannan sida. Sen hade jag en med 4 bommar på en volt, där var alla upphöjda på ena sidan. 
Värmde upp utan några bommar, gjorde många övergångar mellan trav och skritt då han var väääldigt pigg! Gjorde även mycket minska, öka volter jaa det vanliga. Gjorde det även i galopp. Han var lite stel i början men sen släppte det och han blev super fiin! Min lilla hjärte gull! ♥ Sådan härlig känsla det är att bara rida runt och använda små hjälper! love love love!! Sen körde vi på med bommarna. Han tyckte det var lite jobbigt! Men han lyfte på bra! Dock körde han upp huvudet över bommarna men det är bara till att träna vidare så att han blir starkare! 
Sen i slutet så körde jag ett byte över en bom i varje varv! Och båda satte vi direkt, så gjorde det bara en gång. Bra slut efter ett pass tycker jag.  :D 
 
/Mathilda
 

Hajjen träning 5 juli

Tränade för Tobias Grönberg för första gågen med Hajjen, så vi gjorde inga svåra grejer och inga höjder. 
Men Hajjen gick super i vilket fall som! Han var väldigt mjuk för att ha fått vila och inte kunnats ridas igenom. 
När vi hoppade bana och olika linjer så drog han inget!! :D kunde ha benen hela vägen fram utan att han drog iväg! 
Duktig liten Hajjen! ♥
Hahahah på en linje så var det 4steg för storhäst så det skulle vara 5 för mig men.... Hajjen gick på 4 han med och då gick var det inte mycket större galopp än vanligt. Första gången jag kom på det så höll jag lite i honom då jag visste han hade stor galopp, men det blev bara lite stort hopp på det andra hindret. Det var precis som en häst skulle hoppa av lite tidigt, men inget mer! Så hade lite mer galopp in nästa gång. Allt annat flöt på bra! :D verkligen super nöjde med honom! 
 
/Mathilda

hej hej hej:D

Hej, idag har jag varit ute och ridit Zirco och Go Cart en sväng:) Sen fick jag åka hem och fixa till tävlingen imorgon:) Nu ska jag börja smörja så att det blir fint till imorgon;) Sen klockan sex ska jag hoppträna Bello:D Hoppas att det går bra, han har aldrig varit nere på Flyinge rf inann:$
Måste smörja nu innan mamma kommer hem, bye:)
/Emilia

ridit och solat:)

Hej, idag började dagen med att åka ut till hästarna och jag skulle ha ridit Hajen om han inte hade fått en liten spricka i hoven:/(Efter han hade tappat skon) Så det blev att mocka alla boxar och ta in Hajen och rykta han ordentligt:) Han tyckte det var riktigt mysigt och han njöt:) Skönt, tyckte Hajen:) Sen åkte jag hem och åt lunch. Efter det åkte jag till stallet igen och då var Mathilda där och hade fixat Zirco till mig. Tack Mathilda:) Sen red vi en runda på 45, 50 minuter och lösgjorde dom i båda sidorna:) Och det gick väldigt bra tyckte jag:) Fina pollar man har:)♥
/Emilia

hallå:)

hej, idag ska jag och mamma köra lite ärenden:/ Men det är bara att hänga på;) Vi ska först köra till Löberöd och hämta Maxs aska...♥ Sen ska vi till Bengts foder och handla grejor och lite sånt, sen kör mamma mig till stallet och då ska jag rida Hajen och sen kommer Mathilda då vi ska rida Go Cart och Zirco. Vi ska lösgöra dom lite i sidorna så att dom är mjuka och fina tills Dagstorp:)
Måste sticka nu:)
/Emilia

Trött tjej efter hård arbete

Nu blir det att kolla på film och slappa, har jobbat hela dagen sen tränat. Imorgon jobbar jag 8-14 sen blir det direkt ut till stallet och rida GoCart, han och Zirco ska ridas ut. Slight sak vila imorgon och på magnetmassage :D
 
/Mathilda

täävliing!

"Jag är med & tävlar på nellieberntsson.se om att vinn en valfri vara hos horsemeup.se fö 1000:-"
 


Träning Slight 3 Juli

Skulle ha tränat Hajjen men då han hade dragit av sig skon så blev det Slight istället. Vi tränade för någon som heter Maria, har tränat för henne för väldigt länge sedan med Hajjen. 
Idag så värrmde vi upp lite själva i tra ocg galopp, så gjorde lite som vi gjort på Catrins träningar. Dock så gick inte så mycket att göra med honom, han bara körde upp huvudet och ville bara fram fram fram! Så gjorde många övergångar mellan skritt och trav. Han lossnade lite mer, sen tog jag galopp, han var väldigt spänd i början men han slappnade av allt mer. Sen började vi med att hoppa en 4studs på lite boge. Fick tänka väldigt mycket lugn, men det gick väldigt bra tyckte jag. Han var inte alls så galet pigg. Sen hoppade vi en linje på tre hinder:
 
| 4steg | 4steg |
 
Vi gjrde det väldigt enkelt i början med tre räcken, tränade då mycklet på att ha samma tempo genom hela serien och rak häst. Hindren låg inte så högt på typ 80cm. Sen satte vi in en oxer:
 
| 4steg || 4steg |
 
 
Körde vidare med att ha ett bra flyt och så. Vi höjde lite till till typ 90cm. Sen de två sista vändorna så hade vi det på ca 1m. Han var lite mer trött så fick rida på han lite mer, men shiiet som han hoppar. Han hoppar allt utan problem! Vi hade en mur med och han bryde sig inte ett skit om den, han bara flyger över det hur lätt som helst! 
FANTASTISKA PONNY!♥
 
 
 
/Mathilda

.


träning heeeela dagen idag;)

Hej idag ska jag träna Zirco, Go Cart, Bello och Chaplin ska bara gå dressyr där hemma:)
Då börjar vi med Zirco. Vi ska åka iväg och träna han privat i hoppning. Det kommer säkert gå bra får vi hoppas;)
Go Cart ska gå samma träning som Zirco:) Så det kommer också gå bra;) kan man ju hoppas:)
Bello ska träna hoppning han med och idag rider jag på hans vanliga bett:) då får man se hur det går;) Haha, riktig buse den;)
Chaplin ska gå dressyr där hemma och verkligen jobba igenom honom.
Hajen har tappat en sko så vi får se om Mathilda kan träna han idag om vi får en hovslagare att banka på skon:) Lilla Hajen, världsmästare på att tappa skon:/ Så då kanske Mathilda får ta Slight istället;)
Lägger upp mer sen om träningen och så:)
Bye;)
/Emilia♥

so true

 
 

Tävling!

 
HÄÄR hittar ni tävlingen! ;D

Slight ♥

Slight har även fått en ny grimma! Han fick den av Cissi när hon kom hem från Danmark. Hon hade fått en massa grejer av någon hon känner där och då hade hon fått en grimma som hon tyckte passade bäbisen min :)
Den var såå fin på honom! Den lyser upp! Tycker det är så fint med lite färg på svarta ponnys. Detaljerna på den var jättefina !
 
 
 
 
/Mathilda

Rid tur idag!

Idag så red jag ut på Slight med Emilia - Hajjen och Emelie (min storasyster) - Go Cart.
Vi började med att rida lite runt där i sandtaget, Pigga och glada ponnys hade vi! :D
 
 
Dock redan efter ett litet tag så blev Hajjens sko lös så Emilia fick rida hem. Så jag och Emelie red en sväng till. Då red vi ån/åker rundan. Slight var pigg och glaa! Kan säga er att gasen funkade till 110% och bromsen typ 50% ;) Min lilla gulleplutt ponny ♥
 
Just nu så får Slight stå ute i en utebox. Vilket jag tror han trivs väldigt bra med! Men det blir bara under några dagar medans dem fixar med hans box. Den målars och lite så. De kör igenom alla boxar varje år, vilket är super så hålls dem frächa och fina :D
 
/Mathilda
 
 

Går dagens ridtur


 
Så sjukt härliga ängar vi hittade! Någon hade så sjukt högt gräs! Härlig häligt!♥

Ljusare idag!

Nu har jag äntligen fått in lite bilder på pappas data, så nu blir det att redigera dem lite grundligt sen kommer det lite bilder!! :D

/Mathilda

Sorry....

Hej, jag har inte bloggat på länge, för att jag har haft fullt upp:/ Men nu ska ni få veta vad jag har gjort;)
Alla hästarna har varit jättefina under hela helgen;) Dom har bara gjort vad dom ha skullat och så:) Så nu väntar lite dressyr idag och imorgon är det hoppträning inför derbyt och sen är det bara att ut och jogga dom och såhär så att dom är mjuka i musklerna tills derbyt;) Jag snackar om Go Cart och Zirco nu! Hajen skulle fått vara med, men jag får inte hoppa minirundan om han har hoppat LA år 2012 och 2011:( Men jaja... Det kommer fler tävlingar och det är ju tur;)
Så idag blir det ut och rida med Mathilda när hon kommer hem från hennes sommarjobb:)
/Emilia

Solsken - mörkamoln...

Min data vill fortfarande inte fungera, så sitter vid pappas data nu. Inte kul! den är seg & gammal...
Får ha denna tills min är fixad :/ men det ska nog gå.
 
Men en del bra saker har det ändån varit idag!! Slight har äntligen flyttat ner! :D så det blir hårdträning för hans del fram till Varberg, då får han en längre paus för att smälta in allt. Ska berätta mer om Varberg imorrn ;)
 
Hajjen ska även få ett schema så att han kommer i toptop form till Varberg! 
Schemat börjar efter helgen som kommer nu.
 
Idag så var jag - Hajjen, Emilia - Zirco och Elin - Duett på en lång upptäcksfär! Riktigt skoj var det!! :D 
 
Hade tagit en massa bilder men eftersom pappas data är från stenåldern så enligt den så finns det inga bilder...
Så trött på detta nu!!! Hade mer att visa er! Men jaa.. får kanske bli imorgon om något vill fungera! 
 
På tal om imorgon... börjar jobba! Ska jobba på ett dagis i Harlösa. Funkar väl bra det, bara jag slipper dem yngsta barnen, klarar inte av snoriga ungar som inte torkar sig, eller kladdiga fingrar överallt! öhh blää! inte bra att vara äckelmagad ;)
 
Men nu ska jag se det sista av fotbollen! Hejade på Italen men det ser väldigt mörkt ut :/
 
Mathilda
 
 

Dum data och kalas

Igår så red jag först Bello, vi red ut honom för försat gånge så ut iväg ;) Han tyckte det var super skoj! Dock hoppade han 20m dit 50 dit, en gång så började han galoppera på stället och sen hoppade han rakt fram och upp! Knaas ponny! 
 
Sen så åkte vi direkt till Linn och hennes familj, hennes mamma hade 50 års kalas. Så var där hela kvällen.
 
Sen så i förgår så hade min data DAMP! Skärmen ville inte fungera, har en bärbar. Så vi kopplade in en annan skärm, som vi har gjort innan. Men då ville det inte funka! Men jaa... 
Just nu funkar den iaf! :)
 
Men ska köra och hämta Emilia nu snart. Då ska vi rida ut en tur på Hajjen och Zirco. Elin hänger även med på hennes häst Duett! Massa skoj! 
 
Sen är det även sagt och planerat att vi ska flytta ner Slight :D
 
/Mathilda
 
 
 

Dum

 

RSS 2.0