Slight 31 Juli

Blev som planerat lite gymnastik hoppning och så. Dock så ändrade jag lite. Istället för de tre räckena med 17m mellan varandra ås blev det en tre kombination, då kan klöddade lite med det sist vi tränade. 
Men trekombinationen gjorde han väldigt lätt idag, första gången vi kom så hade vi det lågt. Sen när vi höjde så taggade han till riktigt. Dock så blev han lite för het efter kombinationen så fick säga till honom på skarpen. Men sen så skötte han sig riktigt bra! 
5,5:an rede han ut riktigt bra! Det är första gången jag hoppar det med honom, men det var inga problem där heller. 
I slutet så höjde vi det till typ 1m-1,10 men då tog vi bort travbommen och kom i galopp istället. Han är ju trotts allt bara 5år och han är inte riktigt stark nog att orka med det som en riktig 5,5:a
Sen studsen flöt vi på några gånger, höjde den lite. Även där lärde han sig väldigt fort att det inte går att springa. Första gången så lyssnade han inte riktigt till baka så det blev hel knaas, men andra gången vi kom så hade han lärt sig och rättade till det. 
 
Så glad han är !♥
 
 
 
Hoppa kan han, inget mer med det!  
Spetsande öron och är på huget. 
Spotlight!
Thats the name
 
/Mathilda
 
 

Kommentarer
Postat av: Clara

Vem var det som vann bloggtävlingen om ett hästporträtt egentligen? Kanske var det du! Kolla in hos oss under morgondagen så får du veta!

Mvh Clara på Tvistirni :)

2012-07-31 @ 23:55:28
URL: http://tvistirni.webblogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0