Stadsparken!

Hade lunch nyss och var en snabbis om i Stadsparken! Såå taggad till ikväll!!


VALBORG!

Tagga Valborg idag!!!
Börjar dagen med att gå en lååång dag i skolan, ända till fyra!! :( 
Men på lunchen så sticker jag, Alva, Sofie och Hilda in till Lind aoch Linnéa och grillar med den, sen tillbaka till skolan... 
Sen blir det hem och fixa Slight, skritta en tur. 
Snabbt hem och duscha och fixa sig sen in till Lund igen och fira Valborg!! 
Nu måst ejag dra till solan see yaa! 
 
 
/Mathilda
 

Oh fuck..

It's monday tomorrow!

Blää, tycker inte om måndag! Speciellt inte efter denna helgen! Varit uppe minst 7! Idag redan vid sex! Och kommit i säg i tid har jag inte heller... Vill vara hemma och sjuk imorgon, hehe :]


Tävlat :)

Hej, idag har Zirco och jag tävlat i Trelleborg! Han gick super och detta var första tävlingen sen i november och premiär ute<3 Det gick så bra så att det blev en vinst, finfina ponny :D
/Emilia<3

Ridaa

Taggad Samuraj som ska motioneras liten! ;)


Mys dag

Äntligen sitter jag ner och vilar lite!

Halv nio cyklade jag till Granelundshallen och var funktionär där tills tre ca. Sen cyklade jag ut till stallet. Mockade alla boxar och fixade. Sen började jag borsta Slight och insåg att han verkligen fått en super lång man, har sagt länge att jag måste klippa den. Men eftersom han inte skulle ha tävlat så har det inte blivit av. Men idag så fick det åka några cm! Klippte även hovskägget, pannluggen och svansen. Riktig snygg blev han! Eller ja nästan... Tycker egentligen inte om nyklippta manar, och ja jag klipper Slights man med sax! Många tycker inte det blir snyggt, men det är sååå snyggt med en rak och jämn man! Dock är Slights man lite tjock så borde rycka den, men vågade inte eftersom jag suuger på det! Men kanske nästa gång. Imorgon gör jag den sista fin putsningen på manen då det alltid kommer fram lite hår här och då sen. Men snyggt blir det!!

Lite skillnad va? ;)


The Red Dragon!

Ninja La Silla - Den lilla röda fuxen som flög över hindrena♥
  
Vi kommer aldrig att glömma dig ♥

Tränat:D

Hej, idag har jag tränat för Louise med Zirco:) Jättefin var han. Han var mycket följsam och letade hinder, finfina ponny. Vi hoppade bara igenom honom lite tills söndag. Ska tävla i trelleborg en LB bara i början ;)
Sååå taggad:D
See you;)
/Emilia<3

HEJA ROFFE NU!!!!


Tränings dax för Louise

Emilia och Zirco förbereder sig mentalt inför träning ikväll! ;)


Fredag!

HATAR SPANSKA!! Usch så hemskt det är!!! Speciellt den dumma NP- hörförståelsen!! Gissade säkert på minst 90% av alla frågor!! Åååhh! Döda mig!!

Tur det är fredag! Och ni missar väl inte final 2 av världscupfinalen? Vill såå gärna upp dit! Men nej måste sitta hemma i Skåne och ha APU helg!! :(


Lång dag

Åkte först in till skolan på morgonen och skrev NP. Vi skulle skriva en uppsats så fick vi välja mellan olika ämnen, jag valde nr3, Skönhetsingrepp - rätt eller fel? Trodde först att ja precis skulle få ihop 300 ord (som var det minska man fick skriva) Men det blev hela 590 oed! och max var 600. Så på den delan är jag ganska nöjd, men osäker om jag har skrivit texten rätt, fått med allt och hade tillräckligt med argument. Usch, hatar detta! Vill veta nu!
 Men slutade iaf strax efter 10. Så vi drog in på stan en runda, sen hem, ut i stallet. Slight skulle egentligen ha vilat, men så hade Elin också blivit klar tidigt så vi skrittade en runda tillsammans. Ååh, wow travade till och med några meter med Slight idag! hihi, såå pigg och glad han är! Frustar direkt när vi travat klart och är så nöjd! 
  Efter stallet så åkte vi till fotbollsmatcherna i Skurup. Alla lagen hade typ 2-3 tjejer och max 1 tjej inne på plan, medans vi var nästan tvärtom! Men vi köttade på! Dock räcket det inte så långt... vi förlorade tre matcher och spelade en oavgjord. Men vi spelade lätt bäst och hade schystats spel! Och alla var typ jättar! Men vi var grymma ändå! Vi var såå nära målet många gånger, den landade bara precis utanför ibland! Sådan otur vi hade! Men nästa år ska vi ta igen det och börja träna lite tidiagre än bara dagen innan i typ 40min.. hehe. 
 
Lite sent inlägg, men har precis kommit hem från fotbollen, men jaa..
 
Laget!
 
/Mathilda

Träning, träning och mer träning

Träning hela veckan! 
Måndags: Gymmade jag
Tisdag: Så hade jag idrott (kanske inte överdrivet jobbigt, men ändå att vi rörde på oss)
Onsdag: Idag så tränade vi fotboll inför matchen vi har imorgon, det är alla "bonne"skolor + vår linje som ska spela en turnering. Ska bli sjukt kul fast att jag suger på det. Var ju ett tag sedan jag spelade...
Torsdag: Spela en del matcher. Vi ska kötta!!!
Fredag: Då MÅSTE jag vila, bara rida och ta det lugnt.
Lördag: Blir det att ut och springa en runda. 
Söndag: Så har jag APU helg = massa stallarbete... 
 
Jaa, fullt upp hela veckan. Imorgon taggar vi även veckans tredje NP, imorgon blir det skrivuppgift i svenska. Är inte direkt nervös, för man kan ju inte plugga till det och inte planera något innan, så vf stressa upp sig?
 
Har även ridit Slight idag, var lite busig och tog några trav steg också, hehe.. men gud så nöjd han blev sen. Även om han brallar en massa i hagen (vilket då måste betyda att han inte är trött och hängig längre, utan pigg och frisk! ) så tyckte han det var kul. Fortsatte att jobba med lite flyttningar för skänklen, men jobbade mer på en volt idag än på rakt spår. Är ganska förvånad över att han inte är mer stel än vad han är, eftersom han bara har skrittats och inte jobbats de senaste 2-3veckorna. Men snart jävlar i det är vi tillbaka och då får ni passa er ute på tävlingsbanorna! Vi kommer komma tillbaka och vara som en oljadbilxt! (eller vad tror du Alva ;)
 
Nu får jag ta och kolla klart på Game og Thrones avsnittet, så att jag kan komma i säng i hysad tid! 
Natti alla! 
 
My sweet boy!
 
/Mathilda

Spotty

Mys kväll ute i stallet idag med ponnysarna och Emilia. 
Jag skrittade Slight och jobbade honom på gräsen, medan Emilia red Hajjen och jobbade honom. 
Söte Slight ville INTE skritta; han ville hänga med Hajjen när han galopperade iväg. Så hela han blev en ihop tryckt korv som blev huuur spänd som helst och blåsten hjälpte inte till värst mycket, men efter ett tag så kunde han slappna av ganska bra. Så flyttade honom mycket för skänklen, red små serpentiner, volter, framdelsvändningar och slutor jaa lite allt möjligt. Men jäklar vad rörlig han här! Finaste ponnyn!! 
 
Nu blir det att kolla ett avsnitt på Games of Thrones!
 
I helgen blir det även att göra smoothie!! Får väl testa detta receptet? Kan bli gott, eller raka motsattsen, hehe... 
 
/Mathilda

Mina vänner är så vackra!

 
Hämden är ljuv!
Finns dock myyycket värre bilder, men tänkte spara på dem till annan gång ;)
Så passa er nästa gång ni bråkar med mig... 
 
/Mathilda
 

NP hit och dit

Del 2 i NP svenska är nu avklarat! Gick väl ganska okej, men som många andra så var dikten vääldigt mysko! Haha alla hade typ problem med den... Skönt att veta att man inte var själv om det ;)

Två lektioner kvar, sen hem och ut till stallet. Skritta en mys tur på Slight.

Imorgon taggar vi NP i spanska! Det kommer gå sååå dåligt!! Hata spanska..!


Såå happy!!

Minns ni för några veckorsedan när jag sa att något nice skulle hända?
 
Nu har det hänt!! Slight har flyttat! Han har flyttat till Holmby där vi har alla andra hästarna, så allt kommer bli så sjuukt nice nu! Kunna rida tillsammans varje dag, hjälpa varandra om det skulle vara något. 
 
Älskar även detta stallet eftersom allt sker i rutin. Vilket hästarna mår bäst av! De kommer ut samma tid varje morgon, kommer in samma tid varje dag, om det inte skulle spö regna/snöstorm eller dyligt, eller om det är super fint väder så kommer de in lite senare. Men inte för sent eftersom de får eftermiddags mat då. Det är även så skönt att veta att Slight får mat oftare och på bestämd tid. Nu får han hö 4ggr om dagen, morgon-lunch-em-kväll. Just nu får han bara kraft 2ggr om dagen eftersom han vilar, men den kommer det bli 3ggr. Innan fick han hö 3ggr om dagen(inget fel med det heller), men ibland fick han sitt lunch hö vid ett, ibland vid fyra, ibland vid tre. Det var så oregelbundet vilket inte är bra för en häst. De ska ha grovfoder ofta! 
 
På gården finns det även stora hagar(vilket han inte hade innan!), ridhus, paddock, gräsbana, sandtag med backar och perfekta uteritts vägar. Förra stället hade jag ett fält, som dessutom plogades bort nu, lite grusvägar, inga direkt rundor. Så denna flytten var det bästa detta året! 
 
Han var såå glad när han kom ut i hagen. Han fick en hage mellan Z och Hajjen, Zirco. Så först sprang han till Z och busade där. Men när han upptäckte Hajjen och Zirco så jävlar i det satte han fart bort till dem, sen sprang han lite mellan de båda och busade hur mycket som helst! Z blev så uppspelt att han höll på att springa på Chaplin hahahahha, Så nu min prins super!! 
 
 
På bilden ser ni stallet, ridhuset, mest av Z hage, men bredvid den vid ridhuset är Slights, ridbanan, en väg som leder ner till vattnet, bredvid till höger finns gräsbanan. 
 
/Mathilda

♥Prinsessan♥

Här kommer de bilder vi tog när vi var och hälsade på Tuttan. Så mysigt att kunna gå ner till havet!
 
 
 
   
 
 
 
♥Tutch N Go♥
 
/Mathilda
 
 
 
  

Prinsessor hela dagen

Grym dag igår!

Åkte först och hälsade på Tuttan. Hon har det såå bra där hon bor. Utsikt över havet och stora fina hagar. Fick tagel med mig hem som ska bli ett fint armband och ett minne av henne. Vi tog även en bilder. kommer upp ikväll. Min söta prinsessa. Kommer sakna dig så! Även om jag saknade dig när du blev såld, så visste jag ändå att du hade det bra!

Efter besöket så blev det snabbt upp och fixa hos Slighten! Sen ner på elevhemmet på prinsess kalas!! Det var Alva och Linda som hade fyllt år. Hahahha så roliga vi alla såg ut! Men roligt hade vi! Och vi var snygga som få! Eller vad tycker ni? ;)


Tränat!

Hej, idag har jag hopptränat med Hajen och Zirco ;)
Hajen var jättefin på framridningen och gick fint i galopp, han var mjuk och fin och jag kände att jag kunde ställa honom ordentligt. Vi red över bommar först, och han blev väldigt stark och han tyckte han kunde ta två i ett språng, haha. Efter ett tag fick vi rätt på  honom. I hoppningen blev han enormt stark, jag orkade knappast hålla honom, men det gick och jag fick kontroll på honom sista banan.
Zirco är äntligen tillbaka!! Han var så fin och han tyckte det var jättekul! Han hoppade som en gud och jag kände bara flyt hela tiden. Vi hoppade inte jättehögt, då han nästan precis satts igång;) Han hoppade mjukt och fint, och hade jämnt tempo hela tiden:D
Fina ponnysar<3
/Emilia

Nu drar vi till Malmö!

På väg till Malmö efter en grym träning med Prima! Skulle egentligen ridit Slight, men eftersom han är sjuk så fick jag låna Prima. Trodde inte att det skulle gå så där jättebra eftersom det var ett tag sedan jag henne och hon är en elefant! Men det gick överförväntan! Vi red bommar, vilket hon inte är van vid då ägaren är mer en dressyr ryttare utan bommar, men hon fattade grejen ganska snabbt!
Så kul att få rida en storhäst ibland och framför allt få rida ordentligt! För det var ju ett tag sedan nu!

Men nu är jag på väg till Malmö/Emporia med Alva, Hilda och Linda. Vi ska träffa Sofie där inne och då blir det en massa mys! Vi ska även fixa lite presenter så det blir en tripp om My One också! :)


My sweet pincess

Dagen igår började egentligt väldigt bra. Vi hade ingen biologi för de som inte hade skrivit ett prov skulle gör det, så vi andra var lediga. Så vi slapp matten på eftermiddagen också, eftersom vi ändå bara skulle räkna vidare. Vilket var såå skönt för då fick vi sluta kl 11! TVå lektioner och det var så skönt! Detta behövdes verkligen! 
 
Men som jag sa igår, alla dagar har något possitvit och något negativt. Och självklart när det var en sådan härldig morgon så skulle den förstöras... 
 
Under engelska lektionen (den sista) så får jag ett sms av Tuttans ägare om att hon har något fruktansvärt att berätta. 
 
Hej Mathilda!
Jag har tyvärr något jättetråkigt att berätta...
Tuttan har fått tillbakasin kotledsinflammation så vi var hos veterinären igår.
Veterinären säger att det inte är så mycket att göra eftersom Tuttan fått tillbaka det igen 
och antagligen kommer få det igen även om vi skulle behandla henne nu..
Så vi måste ta bort henne... <3
 
Kommer bra ihåg hur allt bara försvann.. Läraren undrade om det var något viktigt eftersom jag hade mobilen uppe. SJÄLVKLART det är viktigt!! Fick säga vad som hade hänt och allt började landa och bli sanning. Shiet bara skakade, inte hela kroppen man armarna. Kunde verkligen inte fatta att det var sant. Inte min prinsessa. Ville inte att det skulle stämma. Efter ett år tillsammans, ett år med massa samnlade minnen, häliga, sorliga och helt underbara ögonblick! Kommer ihåg allt! 
 
- En av våra höjdpunkter var när vi var med i Suger Cup finalen på Ribban. Kommer ihåg att träingen i veckan inte gick helt hundra, vi hade glömt broddarna så vissa hinder var lite läskigt att hoppa, vi blev jagad av en hund utan att vi märkte det. Vi hoppade ett halvt hinder. Sen på tävlingsdagen så hade det regnat så kopigöst mycket så att hela banan var ett enda stort vatten hinder. Men jag litade på dig, jag visste att det skulle gå bra. Visste att idag skulle vi vissa att vi är grymma som ett team! Allt gick så sjuukt bra fram tills ett tunnhinder där du stannade men tog över frambenen, men insåg att det var extra mycket vatten bakom hindret så det var obehagligt, jag valde att ta dig tillbaka istället för att trycka över dig. Sen gick det som en klocka igen. Det var det enda misstaget på hela rundan. När vi kom till domaren för att få våra poäng så fick vi beröm för att jag hade knoppat din man och för att du var så fin. Vi fick höga poäng och lade oss på placering. Men när det var slut så landade vi utanför. Men vi hade kommit fyra om vi inte hade fått det lilla skit stoppet! Vi had edå fått ett grönt snyggt betfor täcke, men vi fick nöja oss med en fin rosett och en bok. Men guud så roligt det var!!
 
  

- En mindre rolig sak jag kommer ihåg så väl var när vi var med i laghoppningen div 2. Vi har på Trolleholms RF för andra omgången. Det började redan i lite kaos eftersom vår tränare/lagledare inte var med utan vi hade med oss 2 st dresyrtanter som lagledare istället. Men det gick ganska bra ändå men att ha koll på allt. I grundomgången så fick vi ett stopp, men det var för att jag hade lite dålig galopp. Men vårt lag kom ändå till omhoppningen och vi har så sjuukt taggade!! Men ikke skulle det gå bra för mig och Tuttan. Vi gick in på banan med en bra känsla från framhoppningen, men inne på banan så gick det inte. Första stoppet vi fick så kände jag att det var mitt fel för jag överav henne lite för mycket, men sen så gick det inte... Hon ville inte. Red på som sören och tänkte verkligen på allt! Handen och benen, inte överge henne! Men inget funkade så vi blev ute slutna. Var så besviken när jag kom ut. Men det släppte efter att tag när jag ahde fått skritta en stund för mig själv och tänka igenom lite. Som tu så gick det bra för laget iaf, för vi kom tvåa! Så tänkte först att detta tar vi igen nästa tävling, men det blev aldrig en nästa tävling... så det var inget direkt bra avslut för oss. 
 
  
 
Detta är bara en bråkdel vi var varit med om tillsammans! Vi har vunnit minimästeskapet i dressyr! Vann en av omgångarna i seriedressyrn mot Siri! Kommer ihåg att jag var så glad att vi klådde Siri och Mulle (de är ganska grymma ;) Och när vi debuterade LA:1 så kändes det piss på framridningen och jag höll på att bryta ihop för inget funkade, så kom in på banan med en så dålig känsla och självförtroende. Men inne på banan så gick det ändå mycket bättre och vi fick till och med en 8!! på vår ökadeskritt! Min första (och antagligen ända) 8 som jag kommer få i poäng, då jag inte tävlar dressyr längre. 
 
 
Ska åka och hälsa på henne en sista gång på lördag... Usch så blandade känslor! Vill åka dit för att få träffa henne en sista gång, mysa med henne, pussa på henne och säga adjö, men det kommer bli sjukt jobbigt! Att säga adjö till en av sina bästa vänner. En vän som gjort så otroligt mycket för en! För utan henne så hade jag aldrig träffat Anna eller Rebecca. Hade aldrig återförenats med min gamla barndomsvän Amanda och aldrig träffast Kajsa (Tuttans nuvarande ägare). Men självklart vill jag dit! Ska se om jag kan få klippa av en bit tagel som man sen kan göra om till ett armband. Så kommer alltid en bit av henne att finnas med en. Även om hon alltid kommer att finnas i ens hjärta så blir det ändå ett minne av henne. 
 
My sweet princess ♥
/Mathilda
 
 

Flyingedag!

Godmorgon gott folk!
Börjar dagen med morgon stalltjänst kl 7! Hoppades på att det skulle vara fint väder idag också som det var igår. Men ikke! Bäst att börja röra på sig om vi ska hinna nu!

Söte Slight igår! Väldigt bra bild... Eller vad tycker ni ;)


Sorry

Blev tyvärr inget mer skrivande idag..
Imorgon lovar jag att skriva! Ni förstår bättre sen.

Usch, så blandade känslor det är nu!


Alla dagar har något bra och något dåligt. Men denna dagen har varit extrem!
Berättar mer ikväll, orkar inte just nu...


Yesterday

Jaa vad hände igår...
Först skolan, som gick ovanligt snabbt. Körde hem till Emilia sen och hjälpte henne lite med en läxa, sen stack vi till stallet och red Hajjen och Zirco. Klockan blev ganska mycket eftersom vi byggde lite "terräghinder" av pinnar och små stockar vi hittade. Vid åtta stack körde vi vidare upp till Slight och fixade där. Vi tog även en liten kvällspromenad. Sjuukt mysigt! Det hade börjat bli mörkt men det var ändå varmt! Så skönt!


All day, all night

NP muntliga gick ganska bra idag, höll mig iaf till tiden, vilket jag inte trodde jag skulle.
Sen har jag ridit Hajjen och fixat hos Slight. Nu är jag på elevhemmet och ska göra klart lite skolarbete.
Sover även här nere inatt då det lär bli lite sent + Alva fyller år imorgon, så vi ska sjunga för henne :)


Godmorgon världen!

Idag är det en ny dag med nya förutsättningar!

Börjar dagen med skolan till tre. Tagga även till NP. Har redovisat några gånger för Alva och det går ändå ganska bra. Inte perfekt med helt okej. Man kan inte göra allt perfekt. Tycker inte direkt om att stå själv och prata in för en massa folk. Som tur så är det bara min klass jag behöver redovisa för. Vi får göra det bästa av det hela.

Våren är i alla fall här nu. Inget täcke på ponny plutt igår, mössan har fått stanna hemma, sol ute (dock inte idag), det är varmt ute! Så himla skönt!


Loong day

Idag har det varit en lång dag!
 
Vaknade vid halv åtta, stack til, jobbet lite i nio, klar vid elva. Sen stack jag till Patch och skulle hoppa honom. Mötte upp Alva och hennes syster Erika. När vi var vid paddocken och skulle bygga om hindrena så visade Alva bara med spöet så blev hennes häst rädd och skenade iväg, så det blev en liten häst jack. Men sen väl tillbaka i paddocken så gick det bra! Vi började med att rulla på över att låg räcke några gånger. Sen höjde vi efterhand och till slut så hoppade vi ett räcke på 1m. Vi hoppade även en en oxer på 85cm. Duuktig ponny som bara stannade en gång, och det var mitt fel. Han gör framsteg! 
Jag har även varit uppe hos Slight, han har fått gå utan täcke idag eftersom det är så varmt och skönt ute. Dock blev han väldigt smutsig... Tog även en promenad och han var mer än tagad! Inget lugnt tempo hade vi. Men det gör inget för mig, bara han är pigg så är det ju ett bra tecken på att han börjar bli helt frisk. 
 
Nu resten av kvällen så blir det att sitta och skriva till muntliga NP i svenska. Yeeayh!! or noooot!
 
/Mathilda

Snart stallet;)

Hej, nu blir det snart stallet och fixa och lite sånt, sen blir det rida Hajen, sen kommer Mathilda och då ska vi rida Zirco och Go Cart:D

Stress, stress o mera stress!

Dessa dagarna har bara varit skit! 
 
Det har varit mycket i skolan, haft prov, NP på måndag som måste bli klart. Slight måste vila i yttligare 2 veckor!! Jag som verkligen trodde att jag fick börja rida honom igen nu. Men nej så klart inte....! Vi missar utepremiären, vi kommer att ha typ 3 mån på oss att kvala till SM och jag vet inte alls hur han är ute. Eftersom vi började tävla innomhus. Tror han bara kommer tycka det är roligare men ändå! Börja kännas pressar :/
 
Idag var det även en idot som körde bussen! Bussen brukar gå 37, men så var den tidig och vi springer så stänger han precis när vi kommer. Jag knackar på dörren och han bara kör!! Och eftersom jag redan var irriterad på allt så blev jag så extremt sur!
 
Men nu efter en mysig tur med Slight så känns allt mycket bättre. Min lilla ponny är världen bästa!! 
 
 
 
/Mathilda
 

Natti

Nu säger jag godnatt för dagen! 
Det har varit en lån och dryg dag! Först skolan från 8.00 - 16.00 hemma lite i fem. Göra lite läxor, käka. Sen stallet och mös en mass med Slight. Han vill inte skritta längre, utan få komma igång igen och få galoppera och hoppa! Han är så töntig just nu. Blir ''rädd'' för allt så att han har en anledning för att kunn abralla runt. Söte ponny!
Resten av kvällen blev till att plugga till provet på fredag. Lite imponerad på mig själv faktiskt att jag redan börjat plugga. Brukar annars börja två dagar innan bara, men någon gång måste man väl förbereda sig bättre?
 
Och nu har jag precis sett det nya avsnittet av Games of thrones! Asså OOH MY GAAD man bara måååste älska den serien!! hehe.. Har ni inte sett så SEE den! LOvar ni blir inte besvikna! HÄÄR har ni hela serien, så det är bara till att börja! 
 
 
/Mathilda

Varit ute på en tur i solen!


Spotis!


I´m so freaking fucking happy!

Nu känns det som om saker börjar gå på rätt håll igen! Äntligen! Efter en del minus så kommer det äntligen lite plus! 
Lite saker kommer att ändras och flyttas! Det kommer bli så sjuuukt bra nu! En del av er vet redan vad som kommer att hända, men vill inte säga för mycket än, för man vet aldrig vad som kan hända på vägen. Men det är ändå 100% klart! Det är bara flytten som ska fixas! 
 
 
Den som väntar på något gott väntar aldrig för länge
 
/Mathilda

Monty Roberts

Igår var jag på Monty Roberts show!
Den var väldigt bra, såklart ;)
Det är så bra att man kan bevisa att det inte krävs mycket för att en häst ska vara lugn när det gäller att sätta på sadeln och ha en ryttare på sig. För på bara ca 30min så var allt det gjort och hästen var lugnt, ingen stress eller smärta.

Stör mig dock på att Slight skulle kunna ha varit med (Eller iaf på uttagningen och jag hade fått så mycket bättre plats!) hade suttit där nere på banan!
Men att få gå gratis på showen är inte helt dumt det heller!


Tv:)

Då sitter man framför tv:n och tittar på Let's dance:)
See you:)
/Emilia


Skola...

Hej, då har man bara en lektion kvar;) Den är bara i en halvtimme:) Sen blir det hem och och byta om och käka ngt snabbt:) Idag är det Hajen och Zirco som ska ridas lite på banan. Sen blir det hem och byta om till träningskläder och ut och springa 5 km med hunden;)
Härlig dag!:)
/Emilia


Naturare med sin nya vän!


I´m alive!

Har varit dålig bloggning från min sida den senaste veckan. Lite kort vad som har hänt:
 
Eftersom Emilia var i stockholm fre-sön så passade jag huset och alla djuren. 
 
Fredag: Hajjen(ridhuset) GoCart(ridhuset) Zirco(lös i ridhuset)
Lördag: Hajjen(ute/banan) GoCart(ute/banan) Zäta(banan) Zirco (lös i ridhuset)
Söndag: GoCart(ute) Zäta(ute)
 
Zirco har jag inte ridit eftersom han ska sättas igång helt så lät jag bara honom springa av sig. VIlket han tyckte var väldigt roligt. 
Det är det jag har gjort hela helgen. På söndag kväll så var jag med mina kompisar på elevhemmet och hade det mysigt där, sen var jag med dem hela måndagen också. Vi sov inte super mycket det natten hehe.... På måndagen så kollad evi först film på morgonen och chillade lite, sedan red vi Patch och hoppade honom lite. Patch är Linnéas D-ponny. Första gången jag red honom men det gick bra ändå! Vi är ett grymt team! ;)
 
 
Sedan har Slight promeneras/skrittas i en vecka imorgon. Får reda mer imorgon på om jag får rida som vanligt igen eller som han ska vila mer. Hoppashoppashoppas att han är frisk nu!! För er som inte vet så hade han dåligt med rödablodkroppar som han ahde fått p.g.a ett sår han har. Så nu har han fått återhämta sig och fått lite extra tillskott så att det hjälper honom att få tillbaka sitt immunförsvsar som vanligt igen. 
 
Skolan började även idag... Inget mer direkt att säga där. NP prov börjar snart så jaa, älska livet just nu. OR noot! hehe.. Aja, det är snart över "bara" 76 dagar kvar till lov!
 
 
/Mathilda
 
 

RSS 2.0