Såå happy!!

Minns ni för några veckorsedan när jag sa att något nice skulle hända?
 
Nu har det hänt!! Slight har flyttat! Han har flyttat till Holmby där vi har alla andra hästarna, så allt kommer bli så sjuukt nice nu! Kunna rida tillsammans varje dag, hjälpa varandra om det skulle vara något. 
 
Älskar även detta stallet eftersom allt sker i rutin. Vilket hästarna mår bäst av! De kommer ut samma tid varje morgon, kommer in samma tid varje dag, om det inte skulle spö regna/snöstorm eller dyligt, eller om det är super fint väder så kommer de in lite senare. Men inte för sent eftersom de får eftermiddags mat då. Det är även så skönt att veta att Slight får mat oftare och på bestämd tid. Nu får han hö 4ggr om dagen, morgon-lunch-em-kväll. Just nu får han bara kraft 2ggr om dagen eftersom han vilar, men den kommer det bli 3ggr. Innan fick han hö 3ggr om dagen(inget fel med det heller), men ibland fick han sitt lunch hö vid ett, ibland vid fyra, ibland vid tre. Det var så oregelbundet vilket inte är bra för en häst. De ska ha grovfoder ofta! 
 
På gården finns det även stora hagar(vilket han inte hade innan!), ridhus, paddock, gräsbana, sandtag med backar och perfekta uteritts vägar. Förra stället hade jag ett fält, som dessutom plogades bort nu, lite grusvägar, inga direkt rundor. Så denna flytten var det bästa detta året! 
 
Han var såå glad när han kom ut i hagen. Han fick en hage mellan Z och Hajjen, Zirco. Så först sprang han till Z och busade där. Men när han upptäckte Hajjen och Zirco så jävlar i det satte han fart bort till dem, sen sprang han lite mellan de båda och busade hur mycket som helst! Z blev så uppspelt att han höll på att springa på Chaplin hahahahha, Så nu min prins super!! 
 
 
På bilden ser ni stallet, ridhuset, mest av Z hage, men bredvid den vid ridhuset är Slights, ridbanan, en väg som leder ner till vattnet, bredvid till höger finns gräsbanan. 
 
/Mathilda

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0