Hejhejhej!:D

Idag har vi kommit hem från Stockholm! Vi var hos min moster och firade påsk och hennes födelsedag. Eftersom vi knappast träffar henne så passade vi på att åka upp till henne när hela familjen var lediga. Snälla Mathilda som passade huset och djuren medan vi var borta. Vi hade det trevligt i Stockholm, på fredagen när vi kom upp gick vi på restaurang och käkade förrätt,varmrätt och efterrätt. Mums!!
På lördagen gick vi en lång promenad, det blev längre än vi trodde.Vi gick i 6 timmar, sen hade man lagom ont i fötterna och benen. Haha!!!
Sen gick vi en runda idag längs vattnet, mysigt! Sen var det bara hem och packa och åka hem.
Fina Zirco i Varberg<3
/Emilia

Härligt väder!:D


Träning idag!

 
Hej, idag ska jag träna för Louise med Hajen, hoppas det går bra, att han inte är lika pigg och springig. Men vi får väll se.
Men innan det ska Mathilda och jag rida varsin ponny:D
Berättar sen hur det gick på träningen;)
/Emilia
 

Vanlig tisdag ellååår?

För många är det en vanlig tisdag med skola. Men inte för oss här nere i Skåne. Vi har Påsklov och det är så jäkla skönt! Bara chilla och ta det lugnt i stallet, kolla på en massa film, hänga med kompisar och framför allt slippa läxor!! 
Idag så blir det att rida ett stycke ponnysar och en häst. Duett, Slight, Z eller GoCart ska motioneras. Emilia tar dem andra, träning med Hajjen står på schemat. Så det är väl bara till att börja så att man kan göra något annat i eftermiddag. Inget bestämt men vi får väl se vad dagen har att erbjuda. Men nu blir det att sticka ut till stallet! 
 
 
/Mathilda

Vanlig Tisdag ellooor?

 

Ännu en bra dag!!

Hej, idag gick Mathilda och jag upp hyfsat tidigt och sprang 5 km, sedan var det hem och byta om och snabbt ut till Holmby och rida Go Cart, Z, Zirco & Duett.
Sen snabbt upp till Slight och ge hästarna lunchhö och mocka och fixa till honom. Sen snabbt hem och käka hos Mathilda, sen åkte jag hem och Mathilda och red Slight<3
Livet leker:D
Hajen och jag i Åstorp i LA♥
/Emilia
 

Rida, rida och mer rida!

Nu har jag och Emilia en paus! Vi har sprungit 5km ridit Z, GoCart, Zirco och Duett. Nu är det bara Slight kvar!

Jag och Emilia fick lite sällskap när vi var ute och red ;)


Ny header

Nu har jag och Emilia äntligen haft tid till att göra ne ny header. Den blev inte så avancerad då vi inte har några bra program. Men någon dag ska jag få tillbaka mitt PhotoShop på dtan så att den kan bli lite mer exlusiv. 
 
/Emilia och Mathilda

Spotlight

Jag fick Spotlight (Slight) Januari 2012. Då var Slight 5år och Alexandra hade ridit in honom och hoppat med honom. Jag hade varit och ridit honom på sommaren för att börja lära känna honom. Redan då funkade vi riktigt bra tillsammans! Och jag var helt kääär i honom! När han kom hem så hade han vilat i 1-2 mån så det var bara till att börja sätta igång honom. Efter hand så började vi jobba allt mer med bommar som var väääldigt läsigt då. Fick alltid börja med att gå några varv i ridhuset för att han skulle lugna sig lite. Han var väldigt skrikig efter kompisar men allt blev bara bättre med tiden. När han var igång igen så började vi hoppträna och då var allt så himla läsigt!
  Kommer ihåg ett träningspass där han absolut inte skulle gå över en bom som låg raktigenom på medelinjen men de andra bommarna på långsidan gick hur bra som helst. 
Men efter hand så kunde vi börja hoppa små banor utan problem, vi kunde höja hindrena lite och allt flöt på. Till våren så började vi hoppa utomhus och Slight blev allt mer självsäker. Vi började hoppa lite mer läskiga hinder som vattenmatta och grindar, men det var inga problem! Vi hoppade en pay and jump på påsken, en välfigt låg runda för eftersom det var vår första "tävling" men han var coolt lugn och gjorde det han skulle. Tittade lite konstigt på hindrena när vi red runt. Men när vi började hoppa så var han inte alls tittig! Sötaste ponnyn!
 
 
 
Passet skulle ha blivit klart till sommaren, men ikke. Det dröjde såklart hela sommaren och lite till men i September fick vi göra vår debut i ÅstorpsortensRF. Där hoppade vi LD+ och LC.  Vi nollade i debuten och i andra klassen så fick vi ett stopp och ett ner. Dock så tittade han inte på hindret utan han fick syn på en sak långt borta som var väldigt läskigt... 
 
Men sedan efter debuten så har det bara gått i ett. Vi debuterade även LB i slutet av 2012. Haft massor av nollor och bara lekt runt!
 
 
 
Nu 2013 så har vi debuterat LA och det har ändå gått ganska bra, haft lite otur med några pet. 
Men nu så är det något på tok med honom, men han är snart tillbaka på toppen! 
 
Sommaren 2011
 
Vintern 2012
 
 
Sommaren 2012
Vintern 2013
 
/Mathilda

Min och Hajens resa <3

Det började med att jag tjatade på mamma och pappa om att jag ville ha en C-ponny. Vi tittade efter en ponny och såg Hajen. Vi åkte och provade honom och jag tyckte han kändes bra och mjuk i munnen, så vi bestämde oss för att prova honom igen och då gick det super. Vi hoppade och allt. Jag tyckte mycket om honom och kändes som vi hittade varandra direkt. Vi bestämde oss för att köpa honom. Så vintern 2009 kom han hem till oss.
Vi började träna och sätta upp mål, så småning om började vi att tävla. Det första året gick bra och då hoppade vi LC och LB, och någon enstaka LA, och det gick bra och framåt. Sedan så hittade vi ett meeting i Tingsryd, som lät kul att åka på, så det gjorde vi.
Börjes ponny cup 2010, så åkte vi till Tingsryd:
Dag 1:
Vi åkte till tävlingsplatsen och gick och anmälde oss, och gick och besiktiga honom, sedan lastade vi honom igen. Vi gick och tittade på tävlingen och då säger dom i domartornet "Det är en väldigt orolig häst i en svart transport", det var vår... Hajen hade tagit sig under bommen och ut genom dörren!! Han hade fått något enstaka ytligt sår på benen, så vi gick till veterinären och kollade honom, men det var inget. Så vi kunde tävla.
LB:
Vi kom in på banan, jag var skakis hästen pigg. Vi red mot första, hade inte så bra gallop, så ett ner där och sedan på femman var det ett räcke så blev han för lång och sedan var det en oxer ut ur linjen och han var lång, så ett till där. Men var ändå nöjd med att han ställde upp och gjorde sitt jobb, det var jag som var lite borta.
Bild från första hindert. Man ser att han är i bakbommen<3
Dag 2:
LB:
Han var pigg och framåt och kändes bra på framhoppningen. Vi kommer in på banan och han känns perfekt. Vi går nolla, men blir utanför placering.
LA:
Han kändes skitbra, men dock så gasar jag på för mycket till sista hindert och det åker ner.. Men fin ponny<3
Dag 3:
LB:
Vi kommer in på banan, har gått lite sådär på framhoppningen. Men vi går felfritt och det blir en 9:e plats och placerade, gud så lycklig man var <3
 
Vi fortsatte vår resa, vi började hoppa LA och det kändes bra. Men plötsligt en tävling, så börjar du stanna i LA!
Han stannade inte i LB. Men i allafall, så provade vi att byta bett. Det gick ett tag sen gick det inte mer det heller. Men vi tränade och försökte få rätt på honom. Men det gick inte så vi bestämde oss för att åka kolla honom.
Det visade sig vara kotledinflammation, så han fick vila i ca en månad, sedan var vi tvugna att börja rida honom, precis som om vi skulle rida in en unghäst. Så vi började och det gick sakta men säkert. Efter att ha ridit så ett tag så började vi träna igen och han kändes kanon, han hoppade som en gud och han tyckte det framförallt var roligt!! Vi började tävla igen och det gick bra, det var bara lite bommar som trillade ibland av att han blev för stark.
Nu hoppar han felfria LA:er och så hoppar vi MSV B. Och det går bra. Nu kämpar vi till vårt mål SM.
Min fina Hajenbus<3<3<3<3<3<3<3<3<3
/Emilia

Myskväll;)

Hej, idag kommer Mathilda och då ska vi äta tacos! :D Vi kommer skriva låååååånga inlägg under kvällen!:D
Ha det bra:)
/Emilia
                                                                  Min Zirco♥

Påsklov!

Nu har jag och Emilia ridit vars två hästar sprungit 5km i ett bra tempo och nu blir det att rida Slight!


Lill Lördag!

Inte så mycket att säga idag... Red på en överpigg ponny som vägrade att skritta, utan blev sur och hoppade/bocka/stegra så fort han var tvungen att skritta. Men kunde inte göra så mycket mer eftersom det är ganska fruset ute. Blev lite trav på ett fält som var ganska okej.  Men hoppas verkligen att våren kommer nu så att allt blir så mycket bättre! 
Hade även biologi prov idag... blööö Biologi är det tråkigaste! Bara en massa jobbiga ord man måste komma ihåg!
Imorgon taggar vi först en flyinge dag, blir att köra ut imorgon på lektionen. Och sen på kvällen blir det hoppträning för Tobbe med Slight. Shieet, det var två veckor sedan sist... Skönt att vara tillbacka hos sin vanliga tränare!
Nu blir det att kolla på en film och somna, myckes som ska hinnnas med så man blir helt slut på kvällen.
 
Jag och Slight från en polisträning
 
/Mathilda

Spring som vinden Bullseye

Idag så har jag och Slight varit ute i den härliga blåsten vi har är här nere i Skåne. Är dock tacksam att det bara är blåst inte snöstorm som de sa stt det skulle vara. Iaf, Slight fick gå ett riktigt kondis pass! Och trött blev han allt. Min söte lille kämpe! Motvind är ganska jobbigt ibland, speviellt när det är lätt backe också. Då tycker Slight det är bäst att springa på som en galning utan kontroll! 
 
  
 
/Mathilda

Ny dag, ny vecka, nya chanser, ny tag!


Jag lever!!

Hej, idag blir det plugga plugga plugga, då jag har prov på fredag i engelska:/
Min fina Bel Air <3
/Emilia

Words*


Only 2 word... Bad day! :(


Tagga tävling imorgon med Slighten!


Vi lever med allt går 190 nu!

Muser framför tv med Emilia! Bara chillar och har det skönt, äntligen slappna av lite!


Kiings

Helt vanlig dag skolan... Or noot! Idrottsdag idag! Lag och utklädnad, peppar peppar peppar!


Slight +

Idag så körde vi ner Slight till ridhuset så att jag kunde longera honom och se om han makerade något. Men ikke! Han var pigg och glad! Rörde sig som vanligt och visade inget. Så jag släppte honom helt i ridhuset och som han brallade! Han hoppade och studsade, bockade och allt! Han var så glad! Han fick även hoppa ett litet hinder. Och han såg helt normal ut helt överlycklit var han! Han är ju fortfarande liiite svullen, men det är nästan helt borta nu. Såret läker, men tar ju lite tid så gäller att hålla det rent. Men vi är på väg! Imorgon om benet ser ut som idag så rider jag som vanligt! Det blir ut en härlig sväng på åkern! 
 
Skulle även försöka få någon bild på Herrn. Men han är ju inte direkt den som står stilla... Han ska ju följa med en och äta mobilen/kameran. Och 99% av bilderna blir typ så här:
OBS: tagna med mobilen...
  
 
Och några få tal bilder blir bättre. Han står stilla iaf ;)
  
 
/Mathilda
 

Monty Roberts 6April

Den 6 April så kommer Monty Roberts till Flyinge vilket är sjukt nice! De sökte hästar/ponnys som de skulle kunna ha med i showen, jag sa bara enkelt att jag inte får på Slight öron. Trodde inte att det skulle vara direkt något. MEn en dag så mejlade de mig och frågade om det var något intressant. Självklart hade det varit kul om Slight hade fått vara med i showen + jag själv hade fått se den! (hade ev sett den iaf) De ville veta lite mer om Slight så jag skrev om honom och skickade det. Sen sent igår kväll så fick jag ett nytt mejl från dem. Där det stod om att Slight hade äran att få komma till uttagning på morgonen samma dag som showen. På uttagningen så blir man intervjuad, de hälsar på ens häst osv.. Sen väljer de ut några hästar de tror skulle kunna vara passande till showen. 
Visst låter det helt fantastiskt?!  
Ni skulle bara fatta hur glad jag blev! Somnade verkligen med ett leende på läpparna igår! En annan super sak med uttagningen var att jag hade fått en biljett till mig + en biljett till en kompis! (en biljett kostar 375kr!) Och jag visste ju redan att jag skulle ta med Emilia på showen!
Men allt skulle vara för bra....

Jag träffar Emilia sen på eftermiddagen för vi skulle träffas i stallet. Men då berättar hon att det var ett meeting i Ljungby samma helg som showen. Alla roliga tankar om showen bara blööö försvann. Men de fylldes snabbt med andra roliga tankar! Älskar att åka på meetings det är så sjuukt mysigt! Självklart är det så extremt irriterande att det är samma helg! Jag missar inte bara att få ha med Slight i showen utan att se självaste showen också! Det är även sista gången Monty Roberts är utomlands och har föreställningar. Men allt händer av en anledning... 
Så vi får tagga meeting istället!! Det blir Slights andra meeting då! 
 
 
/Mathilda
 
 

Ja/nej

Var såå glad i morse av ett mejl! Dock så är det inte lika roligt längre för att en annan rolig sak kom ivägen...
Mer om det senare! Måste plugga först :/
 
/Mathilda

Ledig måndag!

I natt hade jag sovit hos Alva ner epå elevhemmet. Hela kvällen så kollade vi på film och käkade god marängtårta. Idag så började jag och Alva dagen med att kolla på yttligare en film till. Sen åkte jag till Slight och promenerade med honom. Sen åkte jag vidare till Holmby och red GoCart. Han var pigg och glad! Fick verkligen rida och jobba för han var lite okoncentrerad men sen jädrar i det så gick han super! Pepparpeppar! Red sen Hajjen med Emilia och Z. Hajjen var inte på jobbhurmör han ville springa och smita undan allt jobb. Så passet var inte helt okej, men arbete blev det ändå. Kunde inte ge mig, så det dröjde ett tag innan vi var enade och kunde avsluta. 
 
Har även varit på djurgården och inhandlat lite grejer till sjuklådan som behövdes fyllas på. Sen har det inte hänt mycket mer idag. Blir att plugga lite engelska och sen chilla.
 
 
/Mathilda
 
 
 

Slight update

Slights ben var fortfarande svullet, så gick bara en promenad med honom idag igen. Men efter vi hade gått en runda så hade svullnaden gått ner mycket. Gick med honom vid lunch tid och nu när jag var uppe nyss så hade svullnaden gått ner yttligare! Han var inte varm eller något i benet, såret är ju fortfarande lite äckligt, men tvättar det varje dag så det håller sig rent. Imorgon kör vi ner honom till ridhuset och longerar honom så att han får röra på sig lite mer. Sen på onsdag ska jag rida som vanligt om allt är bra! 
 
 
/Mathilda

Soon back on top

Slight mådde så mycket bättre idag! Han var fortfarande lite svullen men inte alls lika mycket som igår. Tror att svullnaden är helt borta imorgon. Jag gick även en liten pomenad med honom så att blodcirkulationen kommer igång och om han är bättre imorgon så blir det en liten länge sväng, men fortfarande bara skritt.Tog även av bandage så att det inte blir instängt. Även såret såg mycket bättre ut, det var mjukt och han ömmade inte.  
 
My darling♥
 
/Mathilda

Sjuk:(

Hej,
Nu har jag varit sjuk i en vecka och bästa Mathilda har motionerat mina små busar. Har inte så mycket att skriva, har mest legat hemma:(
Ha det bra!!
/Emilia
 

6månader går fort

Igår var det exakt 6mån sedan jag och Slight gjorde vår debut tillsammans. Exakt 6månader sedan vi var i ÅstorpsortensRf och debuterade... Vi hoppade en LD+ och nollade. Kommer ihåg att vi var försenade så jag hann inte gå banan, fick kolla på någon ryttare medan de andra gjorde iordning Slight. Sen var det bara upp och rida fram så mycket som jag hann, in på banan och hoppa. Hann inte bli nervös eller tänka. Och smack så gick det super! Nolla och var huuur glad som helst! Bara smilade hela tiden! 
 Efter en debut så kom flera! Samma dag så debuterade vi LC. Sen har det bara flytit på och nu 6måndader senare är vi ute och hoppar regional LB och LA.Vi har U-SM sattsning. Allt har blivit så mycket större. Så mycket som kan hända på några måndader. Bara Slight har växt så otroligt mycket, inte bara på höjden utan överallt, både fysiskt och psykiskt. Hela han har förändras och blivit så mycket grymmare(även om han är lite klumpig ibland som igår...Men älskar honom ändå, min lilla Kung!
 
Här ser ni en osäker, vinglig men helt underbar ponny!
 
Medans här kan ni se en självsäker ponny! Som bara leker runt!
 
Nu känns han bättre än någonsin, självklart finna det alltid något att träna på men vi blir bra bättre och starkare för varje dag! Vi har mål och ska kämpa hela vägen! Precis som vi har kämpat oss till där vi är idag ska vi fortsätta kämpa! Because we can!
 

/Mathilda

Ingen tävling för oss...

Igår så hade Slight på något mystiskt sätt lyckats få ett sår på utsidan på bakkotan/ballen. Såg värre ut än vad det var. Han var lite svullen i benet men inte så mycket.
Men idag när jag kom till stallet så var det inte alls bra. Hela benet hade blivit svullet... Han visade inga mnakeringar på hälta. Så vi tvättade såret och sen fick han bandage på. SÅ nu är hela hans väntra baknen blått. Tror han börjar gilla den färgen, eller vad säger ni?
Så Slight får vila idag + stå inne. Imorgon får han också vila, kanske promenera en sväng beror på hur det ser ut. Sen får vi hoppas att svullnaden har gått ner och att han blir bra till nästa helg eftersom vi är anmälda till tävling i Eslöv, LB+ och LA. Men som det ser ut så kommer han att bli bra tills dess. 
 
Såret innan jag tvättat det
 
/Mathilda

Internationella Kvinnodagen

Som ni nog alla vet så är det den internationella kvinnodagen idag!
Heja alla oss powerfulla kvinnor! Rock´n Roll we are dah queens! 
 

Träning för Louise

Igår så åkte jag och Slight hem till Louise och tränade. Slight var spänd i början men efter ett tag så slappnade han av och kunde börja komma till mer arbete. Vi hoppade ett hinder med vattenmatta på långsidan några gånger för att komma igång lite. Sen hoppade vi ett hinder på andra långsidan fast med ett hus under. Men Slight hoppade allt med glatta livet! Efter uppvärmningen så hoppade vi en serie. Den började med en studs sen ett steg, oxer, sen var det två steg, oxer. Vi började lite lätt. Och första gången så tog han i lite mycket. Men sen så gick det super. Han hoppade avslappnat och tog tag i hindren. I slutat så låg den sits oxern på 115 och det kändes hur lätt som helst. Han behövde inte ta in, utan hoppade det som inget! :D

Louise tyckte även att jag hade gjort ett bra jobb med honom. Att han var lydig och fin! Även att han hade fått en mycket bättre galopp. Och hon gav mig även bra tips till imorgon! Även bra saker som jag ska träna på med honom.

Kort sagt, träningen gick super och vi är så redo inför tävlingen imorgon!


All the stars

Alla 5 hästar är nu motionerad och även jag. 
 
Slight: Han fick komma ut en härlig tur och sträcka på sig. Shiet så pigg han var, räckte att jag kortade tyglarna lite så ville han famåt direkt! Hans galopp har förändrats sjukt mycket, men på ett possitivt sätt. Det känns att den är starkare och er power i den! Imorgon taggar vi hoppträning för Louise.
 
Zirco: Tog in honom i ridhuset direkt från hagen. Tog av täckena och sen lät jag honom springa runt och busa lite. Såå glad han var! haha emellanåt sprang han runt en precis som om man skulle stå och longera honom ^^
Sen fick han lite ompyssling inne i stallet.Vilket behövdes så han såg ut som en lerboll...
 
 
GoCart: Han fick börja med att ridas fram ute längs slingan vid ån. Vi tog lite härlig galopp och han springa av sig en del överskottsenergi. Sen blev det ett kortare pass inne i ridhuset, mest för att han skulle ridas igenom lite. Blir mjukare. För ute så är han väldigt pigg och kan inte riktigt helt koncentrera sig. Men han arbetade på bra! 
 
Z: Idag gick det mycket bättre för oss än vad det gjorde i måndags. Har inte ridit honom lika mycket men börjar hitta allt fler knappar. Gjorde mycket varierat arbete, jobbade mycket på böjt spår men med olika övningar så att det inte blev ut tjattat och tråkigt. Utan bytade övning ofta men gick även tillbaka till vissa övningar som jag kände att vi behöve göra någon gång till på. I början var han lite stel, men det är han alltid, men sen mitten och slutet var han superfin! Dock kunde han vissa tillfällen flyta ut med vänsterbogen, men det var bara att passa den lite extra så var det inga problem att få den på plats. 
 
Hajjen: Hajen fick gå ett pass inne i ridhuset och jobba fick han! Han var lite bråkig i början och skulle flyta ut med högergoben hela tiden. Men efter lite envishet från min sida så fick vi rätt på allt och han blev riktigt trevlig att rida, mjuk i sidorna, lätt i handen och uppmärksamm. 
 
/Mathilda
 

Vill även hälsa till Emilia att hon ska krya på sig! 
 

Livet leker!

Så skönt när man kan fixa så att man slutar skolan kl 11! Nu är jag hemma och en del hästar vill bli motionerade! Först blir det upp och rida Slight ut i det härliga vädret. Sen vidare ut till de andra och rida Z, GoCart och Hajjen. Eftersom Zirco inte får jobbas så ska han få gå lös i ridhuset lite och motioneras lite från marken :)

Och så härligt väder det är! Mycket bättre kan det inte bli! :D


Tisdag hela dagen

Då har ännu en dag gått.
Upp tidigt till skolan och hem sent idag. Åka upp till stallet direkt och fixa med Slight. Blev en härlig uteritt med Cissi och Prima i kvälls solen. Slight var pigg som vanligt!
Ikväll har jag bara pluggat inför de två proven vi har denna veckan... Döö!
Och sen så har jag sett det absolut sista avsnittet av en av mina favorit serier, House... :'( varje tisdag har jag kollat på det! Ochnukommerdetennydumtråkigseriesomärsomallaandra...
But that's life...


All day long...

Hela dager har gått i ett! Först så är man så duktig så och går upp innan skolan ok gymmar! Sen är det skolan all day long. Fyra åkte jag upp till Slight och fixade där, han fick skrittas ut i 1h idag efter gårdagen kondis pass!
Efter Slight så blev det hem och äta kvällsmat. Valde att göra läxor också innan jag stack vidare till nästa stall. Åkte till Holmby för att rida GoCart och Z eftersom Emilia har fått feber...
Både GoCart och Z fick ridas i ridhuset. Hahha och GoCart var så där lagom pigg så hann bara sätta mig i sadeln innan han började bocka.. Shiet hela början av passet bestod av bockningar från och till. Men efter ett tag så började han koncentrera sig istället :)
Även Z gick super! Lite ovanligt att rida honom men det gick jättebra ! Han var lite stel i början men han mjuknade efterhand som passet gick och i slutet var han riktigt fin! Han är såå mysig att rida!


Min älskling ❤


Lite renare eller vad?


Bara jag som tyckte om denna..?

 

Tvättas!

Blev "lite" lerigt efter dagens träningspass...

https://cdn2.cdnme.se/3554204/6-3/pic_513366ade087c36d4497c120.jpg">https://cdn1.cdnme.se/3554204/6-3/pic_513366ade087c36d4497c120.jpg" class="image">

https://cdn2.cdnme.se/3554204/6-3/pic_513366bf9606ee32e64686ca.jpg">https://cdn1.cdnme.se/3554204/6-3/pic_513366bf9606ee32e64686ca.jpg" class="image">

https://cdn2.cdnme.se/3554204/6-3/pic_513366d39606ee332625a54b.jpg">https://cdn1.cdnme.se/3554204/6-3/pic_513366d39606ee332625a54b.jpg" class="image">

https://cdn3.cdnme.se/3554204/6-3/pic_513366e9ddf2b3664c030da7.jpg">https://cdn2.cdnme.se/3554204/6-3/pic_513366e9ddf2b3664c030da7.jpg" class="image">


På väg hem

Första klassen hoppat. Två ner.
Andra klassen så blev han stark och drog iväg så han rev 4.


Go kväll

Snart så drar jag hem till Emilia! Massa mys ikväll, dock blir det nog lite läxläsning...
Imorgon blir det upp tidigt och åka till Dagstorp med Emilia. Uppdatering på plats kommer det blir. Det kommer ev inte bli så lång dag eftersom det inte är så många anmälda. Skönt, för då kommer jag hem i hyfsad tid och behöver inte rida Slight sent på kvällen.
 
Emilia och Hajjen i sommras
 
/Mathilda

Hingstar

Precis kollat på hoppningen. Nu är det dressyr!


Spotlight


Fredag hela dagen idag!

Dagarna gå i ett nu och Slight är 100% igång och skolan kör på. På Slights schema står det träning, träning, träning! Nästa helg åker vi till dagstorp och hoppar en LB. Och sen kommer det att rulla på med tävling som vanligt med LB och LA klasser. Lappen till Up-SM är beställd och kommer nog nästa vecka. Wiie tagga!! 
 
Imorgon får Slight en vilo dag, han har inte vilat sen i söndags endast fått en skritt dag, dock så gick han ju lite lugnt de två första dagarna efter vilan men har jag kört på. Sen på söndag blir det någon form av kondis pass. Antingen blir det intervall träning ute på fältet eller så blir det ridhuset och då blir det markarbete. Det beror på när vi kommer hem från tävlingen.
Träningen:
Imorgon så cyklar jag ner till Kungsgård för att se på hingsthoppningen 10.30. Ska även försöka hinna med lite läxa, städa bland mina gamla häst grejer som ska bort och sen blir det såklart att åka upp till Slight och fixa där. 
På kvällen är jag hemma hos Emilia, sover över där och sen blir det att följa med henne på tävlingen med Hajjen. 
 
Ikväll blir det att sitta framför dumbuken och kolla på någon bra film! Aldrig fel att chilla lite och käka massa gott! 
/Mathilda
 

RSS 2.0