All the stars

Alla 5 hästar är nu motionerad och även jag. 
 
Slight: Han fick komma ut en härlig tur och sträcka på sig. Shiet så pigg han var, räckte att jag kortade tyglarna lite så ville han famåt direkt! Hans galopp har förändrats sjukt mycket, men på ett possitivt sätt. Det känns att den är starkare och er power i den! Imorgon taggar vi hoppträning för Louise.
 
Zirco: Tog in honom i ridhuset direkt från hagen. Tog av täckena och sen lät jag honom springa runt och busa lite. Såå glad han var! haha emellanåt sprang han runt en precis som om man skulle stå och longera honom ^^
Sen fick han lite ompyssling inne i stallet.Vilket behövdes så han såg ut som en lerboll...
 
 
GoCart: Han fick börja med att ridas fram ute längs slingan vid ån. Vi tog lite härlig galopp och han springa av sig en del överskottsenergi. Sen blev det ett kortare pass inne i ridhuset, mest för att han skulle ridas igenom lite. Blir mjukare. För ute så är han väldigt pigg och kan inte riktigt helt koncentrera sig. Men han arbetade på bra! 
 
Z: Idag gick det mycket bättre för oss än vad det gjorde i måndags. Har inte ridit honom lika mycket men börjar hitta allt fler knappar. Gjorde mycket varierat arbete, jobbade mycket på böjt spår men med olika övningar så att det inte blev ut tjattat och tråkigt. Utan bytade övning ofta men gick även tillbaka till vissa övningar som jag kände att vi behöve göra någon gång till på. I början var han lite stel, men det är han alltid, men sen mitten och slutet var han superfin! Dock kunde han vissa tillfällen flyta ut med vänsterbogen, men det var bara att passa den lite extra så var det inga problem att få den på plats. 
 
Hajjen: Hajen fick gå ett pass inne i ridhuset och jobba fick han! Han var lite bråkig i början och skulle flyta ut med högergoben hela tiden. Men efter lite envishet från min sida så fick vi rätt på allt och han blev riktigt trevlig att rida, mjuk i sidorna, lätt i handen och uppmärksamm. 
 
/Mathilda
 

Vill även hälsa till Emilia att hon ska krya på sig! 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0