Spotlight

Jag fick Spotlight (Slight) Januari 2012. Då var Slight 5år och Alexandra hade ridit in honom och hoppat med honom. Jag hade varit och ridit honom på sommaren för att börja lära känna honom. Redan då funkade vi riktigt bra tillsammans! Och jag var helt kääär i honom! När han kom hem så hade han vilat i 1-2 mån så det var bara till att börja sätta igång honom. Efter hand så började vi jobba allt mer med bommar som var väääldigt läsigt då. Fick alltid börja med att gå några varv i ridhuset för att han skulle lugna sig lite. Han var väldigt skrikig efter kompisar men allt blev bara bättre med tiden. När han var igång igen så började vi hoppträna och då var allt så himla läsigt!
  Kommer ihåg ett träningspass där han absolut inte skulle gå över en bom som låg raktigenom på medelinjen men de andra bommarna på långsidan gick hur bra som helst. 
Men efter hand så kunde vi börja hoppa små banor utan problem, vi kunde höja hindrena lite och allt flöt på. Till våren så började vi hoppa utomhus och Slight blev allt mer självsäker. Vi började hoppa lite mer läskiga hinder som vattenmatta och grindar, men det var inga problem! Vi hoppade en pay and jump på påsken, en välfigt låg runda för eftersom det var vår första "tävling" men han var coolt lugn och gjorde det han skulle. Tittade lite konstigt på hindrena när vi red runt. Men när vi började hoppa så var han inte alls tittig! Sötaste ponnyn!
 
 
 
Passet skulle ha blivit klart till sommaren, men ikke. Det dröjde såklart hela sommaren och lite till men i September fick vi göra vår debut i ÅstorpsortensRF. Där hoppade vi LD+ och LC.  Vi nollade i debuten och i andra klassen så fick vi ett stopp och ett ner. Dock så tittade han inte på hindret utan han fick syn på en sak långt borta som var väldigt läskigt... 
 
Men sedan efter debuten så har det bara gått i ett. Vi debuterade även LB i slutet av 2012. Haft massor av nollor och bara lekt runt!
 
 
 
Nu 2013 så har vi debuterat LA och det har ändå gått ganska bra, haft lite otur med några pet. 
Men nu så är det något på tok med honom, men han är snart tillbaka på toppen! 
 
Sommaren 2011
 
Vintern 2012
 
 
Sommaren 2012
Vintern 2013
 
/Mathilda

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0