Packa, smörja osv

Idag så har det varit en massa att göra hela dagen! 
 
Först så red vi ut en liten sväng på Go Cart och Zirco. Sen badat alla tre ponnys så att dem är rena och fina. Vi har smörjt en jäkal massa!
 
- 3 sadlar
- 3 sadelgjordar
- 5 träns
- 1 hackamore
- 3 grimmor
- 3 förbyglar
- 1 par skor
- 1 par stövlar
- 1 par chaps
 
Sen ar vi tvättat betten, bytat pannband där det skulle. Kollat våra outfits till hästarna med schabrak och luva och så. Sen så har jag packat det sista här hemma. Jaa sen så har jag ju jobbat också på allt detta. Men nu är det skönt att det mesta är klart till imorgon. Så imorgon blir det bara att börja jobba kl 7 sen jobbar jag till 12 men får nog gå lite tidigare. Då blir det hem och byta om till ridbyxor och vår Team tröja. Så blir det att packa ner det sista här hemma och checka av allt. Sen blir det ut i stallet och putsa lite på ponnysarna. Fläta svansarna och så. Fixa till hönäten till färden. Packa ut allt i lastbilen. Sen ska vi köra där vid tre så är vi uppe vid sex tiden. Väl uppe så blir det att stalla in hästarna packa upp lite saker och fixa och så. Sen blir det äta! Ska även försöka hinna rida ut en liten tur där uppe med Hajjen. Sen är man nog ganska trött och får lägga sig i tid. 
Vill ha knoppar på HAjjen men han får inte ha det första dagen, han får ha det sen till kval 2 och till finalen eller den andra klassen beroende på hur det går ju. 
 
Det blir dock mobilbloggning där uppe. Då jag inte har någon data med internet på :/ but thats life! Är ju inte där uppe för att sitta vid datan utan för att ha en jäkla massa kul med sjukt grymt folk!! :D 
 
See yah bitches! <3
 
/Mathilda
 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0