Vi lever!

Vi lever och har det bra! Uppdateringen har varit dålig då vi har gjort en massa och då inte hunnit.
 
På fredagen kom ju Elle ner. Jag red Slight innan hon kom så att vi hade vars en häst att rida sen. Slight kändes as kalas! Red ut och han var fokuserad hela tiden! Inte vanligt när man rider ut på honom! Då brukar det bli några steg bra kolla några steg bra kolla! Enda gången han koll,kollade var när vi såg en hjort simma igenom ån. 
Sen kom Elle strax efter elva, vi fikade sen åkte vi ut till stallet. Vi red Hajjen, Zirco och GoCart. Dock han hon bara skritta GoCart och ta något travsteg så makerade han att han var liite halt. Man såg det inte så men ändån, vi tror det är för att han hade balltrampat sig dagen innan, så han har fått vila lite nu. Imorgon får vi se hur det är. Han sprang iaf i hagen idag så bättre måste det ju vara. Men Elle fick iaf fall rida Hajjen och Zirco. Hon hoppade dem lite, det var ju mest Zirco hon ville rida då det var suuuperläängesedan hon gjorde det. 
hihi till och med jag red honom ;) Har ridit honom två ggr innan men då har det bara varit dressyr, men jag tog till och med något litet språng, hihi roligt det var ;) Sen åkte vi upp till Bello så han fick också röra på sig. 
Sen blev det go pizzaa !! 
 
Lördagen: Då blev det jobba all day! Jag och Emilia var på Malmö City Horse Show (Ribban) där gick vi och sålde dricka. Då Emilias pappa hade sin resturang där i ett tält, så var vi smarta och gick runt med drick på hela området. Vilket funkade ganska så bra ! 
Alla hästarna fick vila.
 
Så här söt var Bello ♥
 
/Mathilda och Emilia

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0