Happy

Har riktigt härlig känsla nu! Livet bara leker, massa lycka överallt! 
Även om mitt sommarjobb inte alltid är roligt dendummmagräsklipparenförstörallt meen det är pengar som rullar in och kommer perfekt till Falsterbo!! Så det är bara till att kämpa på, inte mångar dagar kvar nu till tävlingen! och tävlingen innebär även vila från jobbet ;) 
Efter jobbet så åkte jga och Emilia ut till stallet. Snäll som hon är så hade hon fixat stallet på förmiddagen och redan ridit några pollar.
 Två pollar kvar och det var Zirco och Bella, så jag först Zirco medan Emilia red Bella, sen bytade vi lite. Båda hästarna var riktigt fina idag! Zirco höll sig lugn (för att vara honom) genom hela ridpasset och Bella var väldigt mjuk och fin, inte alls så jobbig som hon kan vara. 
 Slight fick en vilo dag, vilket han väl förtjänar efter några hårda dagar. Men imorgon blir det peppra på igen! Dock kommer han vara riktigt pigg och lite fördjävlig i början, så egentligen får han inte vila, men någon gång måste han ju vila kroppen och återhämta sig. Men det får nog bli riduset imorgon så är han lite lugnare och kan koncentrera sig bättre och inte bara spänna sig helatiden så fort det blåser ute.. Söta knaas ponny! Men såå avundsjuk han var idag när jag inte pysslade lika mycket med han idag, lilla ponny plutt! Love ya!
 
Såå sjuuuukt taggad till att få hoppa avdA med Slight!!
/Mathilda

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0