Spänd ballong

Går dagens träning gick super! Om man tar bort de två anfallen han fick där han bara skena iväg... Hehe, min tränare bara "blir du inte rädd?!" Dock inte denna gången eftersom vi inte var nära någon å eller väg. Så det var ganska chill, men så dumt av honom!! Måste verkligen få bort de dumheterna! Men i alla fall, han slappnade av ett tag och hoppade riktigt lugnt och fint. Hoppade bara 80-90cm idag eftersom det är första träningen på ett tag. Sista rundan var någon enstaka hinder på 1m, men nästa vecka hoppar vi som vanligt!

Idag så fick han ridas på banan. Han var som sen en uppblåst, spänd ballong!! Så det tog ett litet tag innan han slappnade av och kom till arbete. Även om han egentligen kanske skulle han ridits ut idag så var det så värt det. Han måste verkligen kunna slappna av även om det blåser ganska mycket. Vet inte om det är därför, men oftast är han spänd när det blåser mycket :/

Får hoppas att det inte blåser nästa vecka när vi ska tävla. På lördag blir det att inskaffa en luva som passar honom och hans STOOORA öron ;)


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0